Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ahu Yağtu:

Džandan je vrlo egoistična i stroga, a to nikako nisu i moje osobine

Ahu Yağtu
14.02.2016.
u 14:09

U turskoj sapunici “Tuđi život”, koja se prikazuje na Novoj TV, Ahuin lik odvjetnice Džandan trebao je biti tek epizodna uloga, no njezina životna priča dobila je puno više prostora i, kako se serija razvija, sve je više dinamičnih i intrigantnih trenutaka vezanih za Džandan.

U turskoj sapunici “Tuđi život”, koja se prikazuje na Novoj TV, Ahuin lik odvjetnice Džandan trebao je biti tek epizodna uloga, no njezina životna priča dobila je puno više prostora i, kako se serija razvija, sve je više dinamičnih i intrigantnih trenutaka vezanih za Džandan.

Glumica kaže kako nikada nije potpuno zadovoljna svojom izvedbom i vjeruje da glumci koji su pretjerano zadovoljni svojom glumom nisu dobri glumci. Tako je bilo i dok je radila kao model jer je perfekcionistica.     

– Tri godine nisam glumila u serijama i zato sam jako sretna što sam dio ovog projekta. Ne mislim da je to prekretnica u mojoj karijeri i trudit ću se i dalje razvijati kao glumica – kaže Ahu. Uspoređujući svoje i osobine lika Džandan iz “Tuđeg života” kaže:

– Džandan je vrlo jaka i vidim se kao takvu. Međutim, ona je isto tako i vrlo egoistična i stroga osoba, a to nisu moje osobine.

Ahu je 23 godine radila i kao model i bio je to posao kojem se jako veseli i od kojeg se nije oprostila zauvijek jer još uvijek odradi pokoju modnu kampanju. – Prošlo je puno vremena otkako sam počela raditi kao model. Prije deset godina željela sam se okrenuti glumi tako da gluma i posao modela imaju posebno mjesto u mome životu – veli glumica. S obožavateljima rado komunicira preko društvenih mreža, a najviše oduševljena je izazvala objavivši sliku svog sina Kemala. – Majčinstvo mi je promijenilo život, dijete zauzima središnje mjesto u mome životu. Nakon porođaja postala sam puno osjećajnija.

>>O izazovnim fotografijama koje su šokirale javnost: Golotinju ne smatram skandaloznom

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Ironman0105
Ironman0105
18:21 14.02.2016.

katastrofa. Tko zna sto slijedi: iranske sapunice, kineske, sri lanske ili bangladeske? I onda cete pisati i o tim divama?

Avatar Maggy1103
Maggy1103
21:42 14.02.2016.

ženska je baš prekrasna, iako mi se njen lik u seriji niti malo ne sviđa. u svakom slučaju je daaaaaaleko bolja od one mutave glavne glumice.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije