Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
traže statiste...

Dubrovčani previsoki za statiranje u 'Igri prijestolja'

Igra prijestolja
Foto: Grgo Jelavić/Pixsell
1/11
23.09.2014.
u 12:53

Počinje snimanje pete sezone HBO-ove serije 'Igra prijestolja' u Dubrovniku...

Počinje snimanje pete sezone HBO-ove serije ''Igra prijestolja'' u Dubrovniku.

Snimanje počinje sutra, 24. rujna, a riječ je o idealnoj promociji Dubrovnika, kao i sjajnoj prilici za zaradu. Iz Embassy Filmsa za Dubrovački dnevnik kažu kako je interes za statiranje velik, no postoje problemi. Statisti za kultnu seriju još uvijek se traže, a sve zbog toga što su Dubrovčani viši od prosjeka koji se traži za statiranje.

Naime, žene ne bi smjele biti više od 180 cm, a muškarci od 190 cm. Poželjno je, osim toga, da statisti imaju prirodnu boju kose. Snimanje serije održavat će se do 5. listopada na području povijesne jezgre, a dobivene su sve potrebne dozvole.

Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL/Screenshot Twitter

>>Zvijezda 'Igre prijestolja' uživa u predivnom Splitu

>>Roger Ashton-Griffiths u Kaštel Gomilici snima nastavke 'Igre prijestolja'

Komentara 6

ZA
zahira45
14:07 23.09.2014.

dobro

JO
jozomali
15:51 23.09.2014.

E, i?

Avatar patrikzg970
patrikzg970
15:33 23.09.2014.

totalna sramota za najljepši grad na svijetu? Ali novci su dobrodošli.... kakav panglu - takve kao ti treba zabraniti-bilo gdje, ne sam u Dubrovniku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije