Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Glumac iz 'Draguljareve kćeri'

Serhat Teoman: Ne volim one čiji ego dospijeva u prvi plan

Serhat Teoman
Foto: Nova TV
1/4
25.07.2014.
u 12:07

Serhat glumi samouvjerenog mladića koji zna što želi i na poslovnom i na privatnom planu, a i sam glumac u svojim izjavama pokazuje podjednaku dozu samouvjerenosti kada je ljubav u pitanju:

Zvijezdu popularne serije ''Draguljareva kći'' Serhat Teoman u turskoj uspješnici gledamo u ulozi uspješnog mladog poslovnog čovjeka koji ne ostaje ravnodušan kada je u pitanju Ajšenina ljepota i dobrota.

Savaš postaje sve zaljubljeniji u Ajšen, a upravo je od njega stigao i njen prvi poljubac u životu. Savaš s jedne strane pokazuje i svoju nježnu stranu, pogotovo kada su u pitanju Ajšen i briga o sestri Sureji, no istovremeno vidimo i njegovu okrutnost i bahatost pogotovo kada je u pitanju njegovo poslovno carstvo koje je naslijedio od oca.  

Serhat glumi samouvjerenog mladića koji zna što želi i na poslovnom i na privatnom planu, a i sam glumac u svojim izjavama pokazuje podjednaku dozu samouvjerenosti kada je ljubav u pitanju:

' Za mene je zaljubljenost taj prvi trenutak, kad se zaljubimo ili ne zaljubimo.  Mjesto nije važno. Ljubav ću izjaviti gdje god se nalazio.'- izjavio je poznati turski glumac.

Oduvijek je želio postati glumac, a razlog tome se možda krije i u činjenici što je gluma mjesto gdje možeš biti bilo tko: Glumac je osoba koja ništa ne zna učiniti do kraja, ali o svemu ima sve informacije.  Sredovječni glumac ima manje-više sve spoznaje o svim  zanimanjima, ali nijedno  ne zna raditi. Ne znam u čemu bih ja bio najbolji. – rekao je Serhat Teoman.

U svakom zanimanju ima egoističnih osoba, ali u glumi to može biti problem. Baš kao što vlasnici Ferrarija ne udaraju druge automobile, ego treba moći obuzdati. Naravno, i ja imam ego, ali nije riječ o egu koji dolazi do izražaja. Ljudi koji me okružuju nisu egoistični. Ne volim ljude čiji ego dospijeva u prvi plan. – pojasnio je glumac.

>>Prvi put sam se oženio sa 23 godine i to samo da steknem bračno iskustvo

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije