Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Trema u predfinalnoj emisiji

Dosta im je štikli i zahtjevnih koreografija, a od finala ih dijeli samo jedna točka

Tvoje lice zvuči poznato
Foto: Nova TV
1/5
09.12.2016.
u 11:56

U nedjelju ćemo u showu "Tvoje lice zvuči poznato" natjecatelje gledati u novom setu zabavnih transformacija i na sceni će se pojaviti Lady Gaga, Beyonce, Bruno Mars....

Predfinalna emisija showa "Tvoje lice zvuči poznato" donosi novi set zabavnih transformacija i atraktivnih nastupa, a jedna među njima definitivno je i ona u kojoj će Damir Kedžo pokušati dočarati svu atraktivnost nastupa Lady Gage. - Lady Gagu obožavam, ali mi je već dosta štikli– kaže Kedžo.

Prije njega u showu Lady Gagu su imitirali i Andrea Andrassy i Maja Šuput u prethodnim sezonama, a vidjet ćemo kako će se Kedžo snaći tijekom izvedbe pjesme ''Papparazzi''. Ove nedjelje vidjet ćemo i transformaciju Lane Jurčević u Beyonce, a studijom showa zaorit će se njen hit ''Run the world''.

- Prolazim sve moguće promjene raspoloženja. Da je Beyonce biti lako, Beyonce bi bio svatko – kaže Lana koja je pomalo u strahu od ovotjednog nastupa. Podsjetimo Beyonce je bio i Petreković u prvoj sezoni, a pamtimo još uvijek i transformaciju Saše Lozara iz druge sezone, tako da Lani definitivno nije lako nastaviti ovaj niz.

Ana Maras Harmander će biti Meghan Trainor. - Ne mogu ja to. Imam užasnu tremu od ove pjesme. – izjavila je Ana ususret 12.emisiji, a izvest će pjesmu ''No''. Hana Hegedušić je još na kraju prošle emisije pokazala oduševljenje činjenicom da joj je dodijeljena grupa Wham. - Veliki sam fan Georgea Michaela. Nije lako cijelo vrijeme pjevati cijelim tijelom i uz to još plesati– rekla je Hana, a izvest će pjesmu ''Wake me up before you go go''.

Žanamari Perčić će nam priuštiti scenski nastup Brune Marsa, dok će se Fil Tilen sakriti iza zahtjevne maske kako bi postao što sličniji Ricku Jamesu. Sektor šminke posebno će se iskazati ovaj put na transformaciji Filipa Dizdara koji postaje Vinko Coce, ali i na preobrazbi Mattea Cetinskog u Gorana Bareta.

Komentara 1

U1
ursus_1212
10:03 12.12.2016.

Pogledajte prljavu igru Ane Maras koja Matteu nije dala 5 bodova iako je sinoć bio najbolji, samo da joj ne bude konkurencija u finalu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije