Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vatre ivanjske

Doris Pinčić sa suprugom istrčala polumaraton, a A. Cvjetković prodao rekordnu količinu rogača

31.08.2010., Zagreb -Buzin, salon namjestaja Natuttzi, glumica Ksenija Pajic. Photo: Robert Anic/PIXSELL
Foto: Robert Anić/PIXSELL
1/4
25.10.2014.
u 12:00

Zvijezde sapunice dva slobodna tjedna iskoristile su za prodaju plodova iz svog vrta, gledanje filmova, druženje s najmilijima

Zvijezde RTL-ove sapunice "Vatre ivanjske" ovih dana bile su na zasluženom kolektivnom odmoru. Dok vi uživate u novim zavrzlamama u Ivanju, mi smo istražili kako su vaši omiljeni junaci proveli svoje slobodne dane.

Čišćenje stana i filmske večeri

Kada je počelo snimanje serije, glumica Ksenija Pajić rekla nam je da će se zbog obveza koji joj donosi lik zlice Elene Župan Magdić morati odreći svojih omiljenih rituala poput čitanja i pilatesa.

– Dok traje snimanje, nemam više vremena za sebe, ne mogu u šetnju, na pilates, pročitati knjigu – nemam vremena ni za što drugo jer radim od jutra do večeri – rekla nam je Ksenija. Sretna je što će tijekom dva tjedna odmora od snimanja uspjeti nadoknaditi dio svojih omiljenih rituala.

– Ovo slobodno vrijeme iskoristit ću za odmor, ali i za obavljanje sitnih kućanskih popravaka koje sam odgađala posljednjih tjedana – kaže Ksenija. Mali godišnji odmor razveselio je i Barbaru Nolu koju u seriji gledamo u ulozi pravedne i pouzdane Marije Turine. Zbog obveza u matičnom kazalištu Gavella ipak se nije stigla odmarati cijelo vrijeme, ali uspjela je uhvatiti nekoliko trenutaka samo za sebe i najbliže.

– Ribnjak je inače omiljena destinacija za šetnju s mojom mješankom Bundom, a kako nas je za vrijeme ovog kratkog odmora poslužilo lijepo vrijeme, svaki smo dan trčale Ribnjakom. Naravno, kućanske obveze nisu me zaobišle na odmoru pa sam dio vremena potrošila i na čišćenje stana – otkriva Barbara. Vrijeme odmora poklopilo joj se i s održavanjem Zagreb Film Festivala pa je kao veliki filmofil gotovo svaku večer provela i na projekcijama zanimljivih domaćih i stranih filmskih naslova.

– Pokušat ću još u ovaj raspored ugurati i jedan ili dva dana sa suprugom na moru – kaže Barbara. Frane Perišin, obožavateljima "Vatri ivanjskih" poznat i kao Božo Magdić, nije se uspio previše odmarati jer je svoje vrijeme iskoristio radno u matičnom Kazalištu "Marin Držić" u Dubrovniku.

Trčanje sa suprugom

Poput Frane, glumica Doris Pinčić Rogoznica koja u seriji glumi Magdalenu Magdić ni na godišnjem nije uspjela pobjeći od posla.

– Dijelom je odmor bio radni, naime ovih dana sam s kolegom Robertom Kurbašom imala i 60. izvedbu predstave "Lutka", veseli me što publika pokazuje interes za predstavu i što smo dogurali do ovako okruglog broja izvedbi – kaže Doris. Naravno, ostatak vremena bio je rezerviran za druženje sa sinčićem Donatom i suprugom Borisom. Snimanja koja traju i po deset sati inače joj ne ostavljaju dovoljno vremena za omiljenu aktivnost – trčanje pa je to pokušala nadoknaditi na odmoru.

– Obožavam trčanje, inače trčim po 10-15 kilometara i to mi je najdraži hobi, a na godišnjem sam sa suprugom čak uspjela otrčati i polumaraton u Zadru – zadovoljno kaže Doris. Čim su se kamere ugasile glumac Aleksandar Cvjetković pobjegao je u svoju oazu mira na Visu. – Ustajem u šest ujutro jer ovdje sve radi od sedam do deset ujutro i sve moram obaviti tada – kaže glumac i hvali nam se kako je ove godine imao odličnu berbu rogača.

– Imao sam puno rogača pa sam ga odlučio prodati i moram priznati da sam bio jako uspješan u tome jer sam prodao oko tri tone – zadovoljan je glumac. Kada mu lijepo vrijeme i obveze oko kuće u Visu to dopuste, s otočnim prijateljima rado ode i u lov na lignje, no u tome još nije tako uspješan kao u berbi rogača.

Ključne riječi

Komentara 1

TT
tik tak
07:51 26.10.2014.

Bravo novinarko staviš fotografiju Ksenije Pajić a pišeš o Doris Pinčić,koja genijalka?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije