Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tri,dva,jedan - kuhaj!

Doris Pinčić kandidate natjerala da kuhaju samo jednom rukom

Tri,dva,jedan - kuhaj!
Foto: RTL
1/2
22.03.2017.
u 15:15

Natjecatelji večeras kuhaju jela po svom izboru i imaju 60 minuta na raspolaganju za kuhanje, ali kuhati mogu samo jednom rukom

Večerašnji zadatak je lagan – natjecatelji showa 'Tri, dva, jedan –kuhaj!' imaju 60 minuta za pripremu glavnog jela s prilogom, i to po vlastitom izboru. No, voditeljica Doris Pinčić Rogoznica im je pripremila iznenađenje! Usred kuhanja zabranila im kuhati jednom rukom: onom na koju će staviti pravu rukavicu!

Današnji zadatak trebao je biti mačji kašalj za natjecatelje, no već i vrapci na grani znaju da na polovini sezone ovog showa nema 'lagano ćemo'. Za to se pobrinula Doris, koja je natjecateljima podijelila plave rukavice uz napomenu da svaki od njih mora odabrati koju ruku tijekom preostalog kuhanja neće koristiti.

„Ovime želimo provjeriti i koliko se zaista slažete kao tim, a kažnjavat će se svi koji išta dotaknu rukom na kojoj je rukavica“, objasnila je Doris Pinčić Rogoznica natjecateljima, koji su ovo iznenađenje popratili osmjehom!

Otvaraju boce vina, začinjavaju, pohaju, režu, ma sve rade u paru, a ali samo dvjema rukama. „Kuhati jednom rukom može biti hendikep za one koji ne rade timski. Kristijan i ja od samog početka radimo kao tim, tako da nama ovaj zadatak neće predstavljati veliki problem“, kazao je Martin iz Pazina. Saru, pak, brine da će, zbog svoje smotanosti, slučajno dotaknuti nešto zabranjenom rukom, dok su Natali i Hrvoje rukavicama obukli „krive“ ruke, odnosno one koje ne koriste često.

Hoće li zbog ovog „hendikepa“ večerašnje ocjene biti najlošije dosad možete saznati večera u 21:10 h na RTL-u.

>>Špiček mora kod doktora jer ne osjeća začine

>>Špiček: Servirali ste jelo kao iz neke birtije uz autocestu​

Komentara 2

KA
kažemja
16:52 22.03.2017.

Bezveze, više ništa pametno ne mogu smisliti.

PA
Pajdo
16:54 22.03.2017.

Jos uvijek imaju dvije ruke jer su dvoje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije