Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
big brother

Đorđe se okomio na Zoricu: 'Zla ženo, zlobnice, liječi se'

đorđe
Foto: screenshot/RTL televizija
11.11.2015.
u 10:55

Tako od danas komunikacija između Klana i podređenih prestaje, a dok je Đorđe iznosio tu novost, prekinula ga je Zorica

Budući da je od jučer Rada na čelu VB klana, a Đorđe je njen savjetnik, obratili su se sinoć stanarima kako bi im prenijeli najnovije vijesti koje se odnose na tjedni zadatak, piše RTL televizija.

Tako od danas komunikacija između Klana i podređenih prestaje, a dok je Đorđe iznosio tu novost, prekinula ga je Zorica koja je žarko željela zapaliti cigaretu. „Đorđe, molim te, rekao si to 28 puta“, ravnodušno je rekla Zorica i odšetala u dvorište. On se, naravno, razjario i počeo joj dobacivati:

„Sujetna ženo, hoćeš li da ti lavor kave ponesem?“ šalio se na račun njezine ovisnosti o crnom napitku. Smatrao je da je pretjerala te je za njom ponavljao: „Sram te bilo“, dok su ostali stanari sjedili i slušali što im nadređeni imaju reći.

Po njenom izlasku iz kabine za pušenje prepirka se nastavila. Zorica je krenula prema BB spavaonici, a Đorđe je nastavio urlati: „Zla ženo, zlobnice, rodila si se ljubomorna i sujetna.“ Dodao je da je bolesnica i da bi se trebala liječiti.

Svi već dobro znamo da Zorica nikome neće ostati dužna pa je tako kasnije Radi u kabini za pušenje rekla da se pobrine da joj se Đorđe ne obraća ili će u protivnom bojkotirati tjedni zadatak. Iako je, kako kaže, „profesionalac i sposobna ispoštovati zadatak“. Sve što ima, od danas ima s Radom.

>> Big Brother je namješten? Rade nehotice otkrio tko je pobjednik showa

Ključne riječi

Komentara 2

TO
tonimohave
12:55 11.11.2015.

Hrvatska kao katolicka zemlja ne bi dmjela gpedati ovu prostituciju na tv

BA
bakaslis
23:39 11.11.2015.

Prostitucija i vjera ne isključuju jedno drugu...sjeti se isusa i marije Magdalene

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije