Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
imate li favoritkinju?

Ovim seksi izdanjima su nas najviše oduševile! Koja je najbolja?

minea adnrea vanda
Foto: PR FOTO
1/29
19.12.2014.
u 17:17

Natjecateljice su pokazale svoju seksi stranu, čak i onda kad im je to bilo potpuno strano. Minea kao Kylie Minogue, Andrea kao Severina – birajte sami. Mi vam donosimo deset najseksepilnijih "TLZP" transformacija

"Tvoje lice zvuči poznato" uvjerljivo je najpopularnija zabavna emisija u posljednjih nekoliko godina. Svake nedjelje osmero kandidata uveseljavalo je i oduševljavalo naciju svojim sposobnostima transformacije. Ali i sjajnim tijelima. Natjecateljice su pokazale svoju seksi stranu, čak i onda kad im je to bilo potpuno strano. Minea kao Kylie Minogue, Andrea kao Severina – birajte sami. Mi vam donosimo deset najseksipilnijih "TLZP" transformacija.

Minea

Minea je dominirala svojim seksi izdanjima. Dobila je čak pet prilika da se transformira u lijepe žene. A lijepoj ženi nije teško postati ista takva. Pa smo Mineu gledali kao Nancy Sinatru, Cher, Kylie Minogue, Jennifer Lopez i Ruslanu. Ako baš moramo birati – najdraža nam je kao uglađena, a opet seksi Nancy Sinatra. A vama?

Foto: PR FOTO

Andrea Andrassy

Lijepa Andrea u nekoliko je navrata otkrila svoje najveće adute – duge noge i lijepo lice. Shakira, Severina, Lana Del Rey ili Lady Gaga. Ne znamo. Nama je najdraža bila kao Severina. Crvena haljina, seksi kostim, duga crna kosa. Ne čudi što je i sama Severina pohvalila nastup. Kao ni što je Nova TV ponovila epizodu. Slažete li se?

Foto: PR FOTO

Vanda Winter

Ova prelijepa pjevačica i glumica imala je nešto manje prilika da pokaže svoju seksi stranu. No, oborila je s nogu kao Florence Welch u sitnom, bijelom kostimu. Istaknula se njime sva njezina glamurozna ljepota.

Foto: PR FOTO

>>Finalisti showa 'Tvoje lice zvuči poznato': Pjevat ćemo i bolesni, ali štikle nam više ne spominjite

>>'Tvoje lice zvuči poznato' u brojevima: Za Vandinu transformaciju u Wondera trebalo čak šest sati!

Komentara 1

Avatar TvojUjko
TvojUjko
17:29 19.12.2014.

Od svih njih je najbolji bio Baby Dooks u ulozi - spy, gangnam style

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije