Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UŠLI U POVIJEST

Disney Channel prvi put prikazao gay poljubac u dječjoj animiranoj seriji

Disney Channel
Foto: Screenshot
01.03.2017.
u 20:36

Najbolje od svega je što ti parovi nisu prikazani posebno, kao da se radi o nečem drukčijem, nego su se ljubili u publici, zajedno s ostalim parovima.

Disney je ovog tjedna ušao u povijest, pišu američki mediji. Naime, na njihovom Disney Channelu u seriji "Star vs. The Forces of Evil" prvi je put u nekom animiranom filmu ili seriji prikazan istospolni poljubac. U aktualnoj epizodi ove dječje serije mogli smo tako vidjeti ne jedan nego čak četiri gay poljupca.

U ovoj seriji pratimo avanture čarobne princeze Star Butterfly koja živi na Zemlji s prijateljem Marcom Diazom. U ovoj epizodi Star i Marco posjećuju koncert omiljenog boy banda. Prilikom izvođenja jedne pjesme svi parovi u publici počeli su se ljubiti, a među njima su bila i dva homoseksualna, te dva lezbijska para.

Najbolje od svega je što ti parovi nisu prikazani posebno, kao da se radi o nečem drukčijem, nego su se ljubili u publici, zajedno s ostalim parovima. Time su autori serije očigledno željeli prikazati kako nema razlike između gay i hetero parova.

Inače, Star vs. The Forces of Evil nije prva animirana serija u kojoj su se mogli vidjeti gay parovi. U seriji "Gravity Falls" je tek u posljednjoj epizodi objavljeno kako su dva junaka serije u vezi, a u seriji "Good Luck Charlie" postoji lik čiji su roditelji istog spola. No, ni u jednoj od tih serija nismo mogli vidjeti gay poljubac.

>>Zašto Disney želi postati vlasnik posrnuloga Twittera

>>VIDEO Pali gay poljupci pred katedralom! Privedeni maloljetnici

Komentara 9

DU
Deleted user
20:52 01.03.2017.

Dosadno je ovo Ispiranje mozga

WE
weAreCro
21:35 01.03.2017.

Bolesno, ovo je stvarno bolesno.

DU
Deleted user
22:08 01.03.2017.

Posebno je bolesno što moderatura briše sve što imalo kritizira ovu glupost s kojom zbunjuju djecu u ranoj dobi....čista goebelovština. Pa eto cenzurirajte i Walta Diesneya, ustvari obrišite to ime, on je imao dvojbene stavove o.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije