Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKA ISTINA

David Jason: 'Mućke' su nam donijele slavu, ali ne i novac

David Jason
Foto: Press Association/PIXSELL
1/3
16.01.2017.
u 16:25

– Nikad nismo bili dio prve lige, komedije su uvijek bile siromašniji dio zabavnog televizijskog programa bez obzira na njihovu popularnost – kazao je Jason

Vjerojatno nema ljubitelja humorističnih serija koji nije pogledao "Mućke" – britanski sitcom koji još uvijek drži rekord gledanosti. Božićnu epizodu 1996. gledalo je čak 24,3 milijuna ljudi, najviše ikad u Velikoj Britaniji. Mnogi bi stoga očekivali kako je serija glavnim zvijezdama – Davidu Jasonu i Nicolasu Lyndhurstu, koji su glumili Delboya i Rodneya, donijela veliko bogatstvo. Naprotiv, bili su plaćeni prosječno, kazao je David Jason za Daily Mail.

– Nikad nismo bili dio prve lige, komedije su uvijek bile siromašniji dio zabavnog televizijskog programa bez obzira na njihovu popularnost. Oni koji su pametni danas osnivaju svoje produkcijske tvrtke i tako zarađuju. No u mom slučaju to nije bilo tako, koliko sam radio – toliko sam dobio. A to nikad nije bilo onoliko koliko drugi misle – kazao je Jason.

Bez obzira na sve, Jason (76) danas živi mirnim obiteljskom životom. Već 11 godina u braku je s Gill Hinchcliffe (56), s kojom ima 15-godišnju kćer Sophie Mae.

Hollywood ga nije zanimao

Zanimljivo je i kako Jason, bez obzira na popularnost, nikad nije glumio u velikim hollywoodskim filmovima ili reklamama. Osim "Mučki", ostvario je i uspješne uloge u dramskim serijama "Dražesni pupoljci svibanjski" i "Frostov pristup".

– Nudili su mi pojavljivanje u reality showovima, no uvijek sam odbijao jer mi novac nije bio najvažniji u životu. Želio sam prije svega biti zadovoljan onim što radim – kazao je Jason i prisjetio se kako su ga lani napali da je rasist jer je na radiju ispričao priču kad je britanska kraljica zamijenila jednog veleposlanika s gorilom.

– Moramo se smijati i sami sebi. Ako počnemo raditi pravila čemu se možemo smijati a čemu ne, izgubit ćemo se – završio je Jason.

>>Pogledajte kako izgleda kad se David Beckham pojavi u 'Mućkama'!

Ključne riječi

Komentara 4

AU
austrougarskigeneral
18:05 16.01.2017.

mućke su bile zakon.

KI
KileAgram
20:45 16.01.2017.

Najbolja serija!

Avatar Mr_T
Mr_T
01:35 17.01.2017.

Davide ne brini, next year this time we will be millionaires!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije