Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 167
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Žene povjerljivo

Daniela Trbović dobila novi talk show na HRT-u

Danijela Trbović
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
1/3
24.02.2017.
u 09:10

Voditeljica kaže da će njene gošće biti kako 'obične' žene tako i one poznate, a raspravljat će o svakodnevnim ženskim temama

Od 28. ožujka utorkom u večernjem terminu na HTV-u kreće novi talk show “Žene povjerljivo”, a vodi ga Daniela Trbović.

– Već smo snimili tri priče. Urednice su, uz mene, Maja Tokić i Nataša Kraljević Kolbas, a ja ću imati voditeljsku palicu. Moje će gošće biti kako “obične” žene tako i one poznate, a raspravljat ćemo o svakodnevnim ženskim temama i dilemama – otkrila je Daniela.

– Nas tri dale smo si zadatak malo poučiti muškarce i olakšati svakodnevni život ženama – dodala je i objasnila kako je misija možda nemoguća, ali da je izazov zato veći.     ž

>>Anamariji Asanović tata dizajnira i šije odjeću, a Davor Jurkotić je gay

>>'Moj je svakodnevni život dosadan: zaposlena sam majka i ne razmišljam o novom braku'​

Komentara 2

KO
konzervativac
11:15 24.02.2017.

Bilo bi dobro da redatelj emisije bude gospodin Frljić, kako bi sve bilo u toplom i progresivnom ozračju.

BE
BEASY
09:23 28.02.2017.

Stvarno su ugroženi,a ako bi slučajno bio novi "bratoubilački rat"tada će u rat Petrov,Grmoja,Plenković,a komunističkim vođama sretan put u inozemstvo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije