Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tvoje lice zvuči poznato

Damir Kedžo nosit će uski korzet, a Filip Dizdar postaje 'Fajči'

Tvoje lice zvuči poznato
Foto: Nova TV
1/6
28.10.2016.
u 16:00

Matteo Cetinski odlučio je da će joker-izvođač umjesto njega otpjevati Adelin hit "Hello"

Natjecatelji showa "Tvoje lice zvuči poznato" svake nedjelje ljestvicu podižu još više i iz emisije u emisiju sve više se vesele teškim transformacijama. Ove nedjelje Damira Kedžu ćemo ugledati u uskom korzetu jer postaje Carmen.

– Meni je to ultimativno pjevanje. Mislim da interesantnije od ovoga ne može biti. Nemam tu tehniku, nisam to nikada radio – izjavio je Kedžo, no vidjet ćemo uskoro kako je uspio savladati zahtjevnu Carmen i kako će otpjevati jednu od najpoznatijih arija ove opere ''Habaneru''.

Zanimljiva transformacija očekuje i Žanamari Perčić koja će se pretvoriti u automehaničara kojeg je Billy Joel glumio u spotu za poznati hit ''Uptown girl''. – Zanimljiv mi je taj njegov pogled. Svi znamo tu pjesmu – komentira Žanamari. 

U prošloj emisiji Matteo Cetinski odlučio je da će se njegov joker transformirati u Adele i otpjevati pjesmu "Hello", a koga je odabrao za ovaj teški zadatak, saznat ćemo tek u nedjelju. 

– Trenutačno sam Fajči, prijelazni stadij između Filipa i Tajči  – našalio se Filip Dizdar o svojoj preobrazbi u Tajči i zadatku da otpjeva njenu pjesmu ''Smokvica''. Filip će biti našminkan i odjeven baš kao Tajči u ovom spotu, a iza njega je nekoliko dana treniranja njezinih specifičnih plesnih pokreta i gestikulacija. Fil Tilen zabavit će nas s hitom ''Sexy and I know it'' od LMFAO.

– Moram se skinuti gol pred milijunom ljudi, to mi je malo tlaka – komentirao je Fil, no on zna da će morati proći transformaciju i imitaciju spota u potpunosti te će pristati na sve elemente.

Hanu Hegedušić vidjet ćemo u ulozi četvrte članice žirija ovotjedne emisije, Danijele Martinović, a izvest će dvije njezine pjesme – ''Neka mi ne svane'' i ''Pleši sa mnom''. Lanu Jurčević čeka muška uloga, transformacija u Seana Paula i pjesma ''Temperature'', a Ana Maras ove će se nedjelje u showu Nove TV podsjetiti na hit Vlade Kalembera ''Vino na usnama''.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije