Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prikazana 12. epizoda

Crno - bijeli svijet završio - Jesu li ispunjena vaša očekivanja?

Crno bijeli svijet
Foto: Interfilm
1/13
19.03.2015.
u 21:38

U 12. epizodi dugoočekivane i reklamirane serije prikazala je protestno okupljanje Studentskog lista pred Salonom

Prikazana je posljednja epizoda prve sezone serije "Crno - bijeli svijet". U 12. epizodi dugoočekivane i reklamirane serije prikazala je protestno okupljanje Studentskog lista pred Salonom.

Žungul i Kipo, glavni likovi, morali su u Kockicu, a tamo su sreli i Juru. Una je trebala nastupiti kao predgrupa "Prljavom kazalištu", a Marina se ponovno pojavljuje u Kipovom životu. U svakom slučaju, ovaj skupi projekt je završen.

O seriji se dugo pričalo i raspravljalo, a posljednji se o njoj danas oglasio i Branimir Štulić, koji na seriju ne gleda s odobravanjem. Što vi mislite? Jeste li zadovoljni serijom i jeli ispunila vaša očekivanja?

>>I Johnny Štulić komentirao seriju 'Crno-bijeli svijet'

>>Crno-bijelo odrastanje uz Dinamovu 1982., Dražena, NBA na VHS-u i hakl u tri ujutro

Komentara 39

Avatar mileudarcina 1
mileudarcina 1
22:14 19.03.2015.

Preko 12 miliončića plačen je ovaj jadni uradak rađen na nivou srednjoškolskih filmskih amatera, dali si možete zamislit da je svaka epizoda koštala oko 120 tisuća jeurića, režirat neznaju, glumit neznaju, al lovicu drpit ovi tzv kulturni radnici i te i te kako znaju, za informaciju maratonci trče počasni krug je napravljen za 120 tisuća ondašnjih maraka, čisto radi usporedbe...

UL
ultras1970
23:58 19.03.2015.

Do sad najskuplja sdp-ova predizborna kampanja,u režiji radmanove JRT koju nažalost po zakonu moram plaćati, a u cilju pobude jugo nostalgije, (ne)sreća pa sam živio u to vrijeme, pa znam, pa me ne može nitko preveslati, prikazujući to vrijeme kao nešto divno i bajno.... čisto smeće od serije!

ĆA
ćaćaća
22:29 19.03.2015.

nisam pogledao ni 1 sec..ne zanimaju me partijske serije njihovi režiseri niti njihova hrt..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije