Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSJEĆAO SE POPUT ZAROBLJENE ŽIVOTINJE

Bryan Cranston otkrio inspiraciju za ulogu Waltera Whitea

Bryan Cranston
Foto: Dominic Lipinski/Press Association/PIXSELL
1/5
28.10.2016.
u 10:31

Cranston je u svojoj autobiografiji "A Life In Parts" da ga je njegova nasilna bivša djevojka dovela do toga da počne razmišljati o tome kako će je povrijediti

Glumac Bryan Cranston otkrio je kako su ga nasilne fantazije dovele do toga da lako uđe u ulogu Waltera Whitea u seriji "Breaking Bad". Podsjetimo, Cranston u nagrađivanoj seriji glumi srednjoškolskog profesora, koji nakon što sazna da boluje od raka krene proizvoditi drogu i sve više upada u svijet kriminala.
Cranston je u svojoj autobiografiji "A Life In Parts" da ga je njegova nasilna bivša djevojka dovela do toga da počne razmišljati o tome kako će je povrijediti.

Prijetila je da će me ubiti
– Stalno mi je prijetila da će me ubiti, mislio sam kako ću poludjeti. Strašno sam se bojao i osjećao sam se poput zatočene životinje – rekao je Cranston i dodao kako mu je upravo to iskustvo pomoglo da lako odglumi čovjeka koji se iz dobrog čovjeka transformira u opasnog kriminalca.
Srećom, Cranston nije dugo ostao u nasilnoj vezi. Poslije je upoznao kolegicu Robin Dearden, s kojom je u braku 27 godina.

>>'Pohvatali' se Bryan Cranston i Julia Louis-Dreyfus, Sofia Vergara optužena za seksizam!

Komentara 2

HD
HR-Diaspora
11:46 28.10.2016.

daleko najbolja serija ikad

PR
prarvat
13:26 28.10.2016.

najjača serija svih vremena

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije