Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 87
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
braća green

Dvojica Amerikanaca prvi put u životu pojela sarmu, evo kako su reagirali!

braća green
Foto: PR FOTO
1/9
16.04.2015.
u 16:58

U videu koji vam predstavljamo dvojica Amerikanaca s povezom preko očiju kušaju ovu poslasticu prvi put u životu!

Da je sarma omiljeno jelo naše regije, svi to znamo. Nezaobilazni je dio obiteljskih ručkova, mnogi se kunu da je najbolja nekoliko puta podgrijana, a recepti za nju prenose se koljenima dok se majke i bake
natječu čija je bolja.

No, jeste li se pitali kako izgleda kad netko prvi put kuša sarmu? U videu koji vam predstavljamo dvojica Amerikanaca s povezom preko očiju kušaju ovu poslasticu prvi put u životu!

Oni su braća Green. a video je isječak iz njihova kulinarskog showa "Brothers Green: Eats!". Tema je ove epizode kušanje jela s povezom na očima i pogađanje odakle hrana potječe. Braća Green tako su imala priliku, uz vegemite iz Australije, biltong iz Južnoafričke Republike, gulab iz Indije i ukiseljenih haringa iz Švedske, prvi puta probati kraljicu balkanske kuhinje – sarmu.

Jesu li pogodili koje je jelo i odakle potječe?

Njihovu urnebesnu reakciju pogledajte u videu! Inače, braća Mike (27) i John Green (30) dolaze iz Brooklyna i zaljubljenici su u kuhanje. Zadnjih nekoliko godina svoje recepte objavljuju na internetu, a ubrzo su zbog jednostavnog  i mladenačkog pristupa te lakog i zabavnog načina kuhanja osvojili publiku. Nakon što su svoje videorecepte objavljivali za Youtube Hungry Channel, od ove godine njihove kuharske avanture prati MTV, a prvu epizodu i kušanje sarme na TV ekranu pogledajte u nedjelju, 19. travnja, od 20.40 na MTV-ju.

>>"Vrisak" se vraća, ali na male ekrane!

>>Nekad zvijezda reality showa, a danas prostitutka

Komentara 3

OX
oxymoron
17:38 16.04.2015.

Amerikanci o hrani??? Urnebesna reakcija???

TO
tony111
20:05 16.04.2015.

Amerikanci jedu sarmu i oduševljeni su, samo imaju ružnu naviku, šećere ju. Bio sam prisutan u restoranu " Kod Ante " u San Diegu i gledao kako se guše, ali kad su uzeli šećer i posipali po njoj samo sam zakolutao očima. Ipak , najveći šok sam doživio kad mi je konomarica, rođena bračanka donjela uz pečenu janjetinu žele od mentola.

IV
ivanjoksimovic
19:23 16.04.2015.

"Da je sarma omiljeno jelo naše regije, svi to znamo" ... kakva crna "regija", VL ta nemoje molim vas, neki vasi citaoci se mogu naci uvredjenima. Po njima je Hrvatska na taladu Evrope a ne na Balkanskom poluostrvu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije