Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Dno reality showa'

Britanci imaju novi reality: Na osnovu genitalija biraju srodnu dušu

Reality Show "Naked Attraction"
Foto: Promo
1/7
28.07.2016.
u 13:30

Velika Britanija tako je plasirala novi zabavni proizvod vulgarne prirode, a golotinja se ponovno koristi kao sredstvo prodaje

"Reality show dotaknuo je dno", jedan je od komentara o novoj emisiji "Naked Attraction" britanske televizijske kuće Channel 4. 

Prva epizoda premijerno je prikazana u srijedu navečer, a cilj emisije je da kandidati pronađu srodnu dušu. Glavna razlika u odnosu na slične realityje u tome je što su kandidati potpuno goli.

Šest natjecatelja opisuje sebe i svoje dijelove tijela koje postupno razotkrivaju, a druga osoba ih ocjenjuje i bira za spoj. Brojni gledatelji šokirani su emisijom.

"Ovo je jednostavna emisija osmišljena kako bismo proučili znanost privlačenja i naših osnovnih nagona te kako nas to formira i određuje naš odabir partnera", rekao je glasnogovornik reality showa. 

Velika Britanija tako je plasirala novi zabavni proizvod vulgarne prirode, a golotinja se ponovno koristi kao sredstvo prodaje

Naked Attraction u rekordnom roku pratilo je oko 1,4 milijuna ljudi, a 24 gledatelja uputila su žalbe zbog neprimjerenog sadržaja. Prema Guardianu, sinoć je emisija bila gledanija od kontroverznog Big Brothera.

>> Novi reality show: Po pravilima srednjeg vijeka žele živjeti visokoobrazovani Hrvati iz urbanih sredina

Ključne riječi

Komentara 4

SA
sadnica
01:19 29.07.2016.

Na "osnovu"?

FR
franjom18
10:17 29.07.2016.

dali na pupku muski imaju master? a zenskoj izmjeriti promjer, cure gledaju komad a sta ako taj komad ne izdrzi ni minutu, veliki problem, trebala bi proba!

Avatar varešak
varešak
12:45 30.07.2016.

I neka sada netko ustv rdi da si oni kulturni.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije