Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 168
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBJAVLJENA AUDICIJA

Branitelj poziva suborce da glume četnike u 'Generalu'

snimanje filma 'general'
Foto: Dino Stanin/PIXSELL
1/6
24.02.2017.
u 11:11

– Ne smatram nikakvim problemom da netko glumi četnika jer su i negativci dio filma, a katkada upravo oni osvajaju najprestižnije nagrade – kaže Miljenko Poljičak

Traje potraga za statistima u novom filmu "General" Antuna Vrdoljaka, životnoj priči generala Ante Gotovine. Kako je već i objavljeno, produkcija je najviše u potrazi za pripadnicima neprijateljske vojske. Kako su objavili na svojoj stranici na Facebooku, za prvi blok koji se snima od 8. do 11. ožujka trebaju muškarce od 20 do 55 godina. Prednost imaju muškarci s dugim ili zapuštenim kosama, dužih i neurednih brada, i slično. U Kninu će se idućeg vikenda održati i audicija, na koju će moći doći svi zainteresirani.

Audicija će biti održana u Domu Hrvatske vojske u petak, 3. ožujka, od 12 do 20 sati te dan kasnije, u subotu, od 9 do 19 sati, a domaćin je Udruga branitelja i dragovoljaca grada Knina.

Čini se da će se u ulogama četnika naći puno branitelja. Miljenko Poljičak, predsjednik Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskoga rata, pozvao je svoje suborce da se jave na audiciju u što većem broju, piše šibenik.in.

– Da imam vremena, rado bih se i osobno javio na audiciju jer bi mi bila čast sudjelovati u snimanju jednog takvog filma, bez obzira na to koga glumio. Ne smatram nikakvim problemom da netko glumi četnika jer su i negativci dio filma, a ponekad upravo oni osvajaju najprestižnije nagrade. Zato poručujem svim svojim suborcima da se jave na audiciju, uzmu honorar i dobro se zabave sa zasigurno vrhunskom filmskom ekipom Antuna Vrdoljaka. Pritom je posve svejedno koga će kao statisti glumiti. Neka sudjeluju i budu dio filma o našem legendarnom ratnom vođi – poručio je Poljičak.

>>Višnjić otkrio koju povijesnu scenu snimaju o Gotovini

>>Višnjić: Htio bih da Gotovina nakon što pogleda film kaže 'Odlično je to napravio'

Komentara 6

DO
dobarsavjet
11:40 24.02.2017.

Zašto zovete suborce kada ima originala koliko hoćete?

DU
Deleted user
12:32 24.02.2017.

Možda da organiziraju audiciju u Saboru ? Neki bi bez problema prošli, a ne bi morali niti glumiti. Dovoljno bi bi bilo da budu prirodni i ponašaju se onako kako se i inače ponašaju.

Avatar dr. Evil
dr. Evil
18:59 24.02.2017.

Trebali su nazvati Pupovca i Stanimirovića, oni bi im osigurali glumaca koliko god treba, vecina ih ima i uniforme.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije