Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dijete ne želi

Bivši zaručnik slavne Hurem: Nikada nisam bio zaljubljen

hurem (1)
Facebook
29.08.2013.
u 12:05

Nakon što je Meryem Uzerli, poznatija kao Hurem iz serije 'Sulejman Veličanstveni', javno progovorila o tome kako ju je Can Ates tjerao na pobačaj, oglasio se i sam mešetar.

Nakon što je Meryem Uzerli, poznatija kao Hurem iz serije 'Sulejman Veličanstveni', javno progovorila o tome kako ju je Can Ates tjerao na pobačaj, oglasio se i sam mešetar. Jedan od najpoželjnijih Turaka izjavio je za tamošnje medije kako zaista nikad nije želio treće dijete niti brak, već isključivo voli lijepe žene. Nadodao je i kako s Meryem nikad nije imao ozbiljne planove.

- Zahvaljujući svemu, shvatio sam da do sada nikad nisam stvarno volio. U ljubavi mi je bilo lijepo, ali nikada nisam bio zaljubljen. Volim flertati s lijepim ženama, ali brak me je uvijek plašio. Imam dvoje djece, ostvaren sam kao otac, treće nikad nije ni bilo planirano, rekao je kratko burzovni mešetar zbog kojeg se Meryem zamalo ubila.

>>Hurem se pokušala ubiti: Zaručnik joj rekao da mora abortirati

 

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije