Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Šaroliko društvo u BB kući

Sestre iz Rijeke u klinču s čuvarom Jennifer Lopez

Big Brother
Foto: Goran Jakuš/Pixsell
1/32
04.09.2015.
u 23:32

Za nagradu od 700 tisuća kuna bore se i kavanska pjevačica, dreser pasa, transrodna osoba, vampirica iz Splita...

Poslije pet godina pauze oživio je reality show Big Brother, i to, kako najavljuje producent Vuk Vukićević, u svojem najluđem izdanju. Kuća koju smo posjetili na nekoga samozatajnog mogla bi djelovati u najmanju ruku zastrašujuće, a dobila je prvih deset kandidata.

Ekstravagantna ekipa

Drugu večer pridružit će im se ostatak dosad najekstravagantnije ekipe iz Hrvatske, Srbije, Makedonije, Crne Gore i BiH. Zastupljene su sve dobne skupine, a s kakvim će se zadacima sresti, tajna je čuvana jednako dobro kao i identitet Big Brothera poznatog i nama i ukućanima samo po svojem elektroglasu. U kuloarima se spominje i stanovita horor-soba za kandidate. Pri posjetu dobro izoliranoj BB kući na beogradskom Košutnjaku sobu straha nismo pronašli, ali s obzirom na to da produkcija u ovoj sezoni najavljuje nešto što do sada nije viđeno u ovom formatu, ne samo kod nas nego i u svijetu, čeka nas dosta uzbuđenja. Jedna stvar ne može ne privući pažnju u kući – telefon u spavaćoj sobi. Logično pitanje je što će telefon osobama kojima je zabranjen kontakt s vanjskim svijetom?

Zabrane, zabrane...

Odgovor na njega dao je Vukićević mudro rekavši ‘možda će sa stanarima netko kontaktirati dok spavaju’. U kući od 300 četvornih metara pokrivenoj sa 50 kamera stanari će provesti sto dana. Tko će svojom posebnošću osvojiti publiku i svoje sustanare tek ćemo vidjeti kada se upoznaju i krenu prve nominacije koje će se emitirati utorkom, dok će emisije uživo i izbacivanja iz kuće već tradicionalno u skladu s pravilima showa biti emitirani petkom.

Kad smo već kod pravila, svojevrstan BB bonton na više stranica dočekao ih je u dnevnom boravku. Njime je tako zabranjeno spavanje tijekom dana, ne smiju pomicati namještaj, smiju pušiti u samo za to određenoj prostoriji, a snimke iz pušačke sobe neće se zbog zakona emitirati na televiziji.

Zabranjen je razgovor u šiframa, svaki oblik vrijeđanja i ono najzabavnije: zabranjen je razgovor o politici. Za pojedine delikte kazna se zna – izbacivanje iz kuće. Priča se i o mogućnosti da u kući bude i celebrity gostiju ili čak posjeta bivših stanara, ali o tome se šuti. Valja gledati i čekati iznenađenja produkcije te pratiti što su sve ljudi spremni podnositi za nagradu najizdržljivijim ili najdopadljivijem, koja ove godine iznosi 700.000 kuna.

>> Evo kako nam 
je bilo u Big Brother kući

>> Pobjednik prvog hrvatskog Big Brothera: Uspjeh mi je obitelj, a ne pojavljivanje na televiziji

Komentara 52

Avatar humbaba
humbaba
08:27 05.09.2015.

pustite plin

Avatar gledatelj_zikine_dinastije
gledatelj_zikine_dinastije
00:34 05.09.2015.

bilo bi najbolje na ulaz kuce staviti popularni natpis sa jedne druge a to je arbait frei...svjet ne bi nista izgubio zapravo bio bi na dobitku...

DI
dinamojavolim1
09:13 05.09.2015.

molim vas prestanite reklamirat ovu bolest a ljude bi zamolio da to ne gledaju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije