Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nema ga, ima ga

Bez najave skinut show HRT-a ipak će biti prikazan

snaga volje
Foto: HRT
1/4
27.11.2014.
u 12:17

Zabavni show "Snaga volje" ipak će se prikazati, a njegovo emitiranje kreće u subotu na HTV-u 1

U subotu u 17.20 sati na HTV-u 1 počinje se emitirati "Snaga volje". Zabavni show s elementima realityja u kojem će se šest mladih poduzetnika nadmetati za nagradu od 75 tisuća kuna tako će ipak biti prikazan.

Show je trebao početi u ponedjeljak, no skinut je s programa bez najave i objašnjenja pa je jednako tako opet uvršten u raspored. Očekuje nas 16 epizoda, a neslužbeno se može čuti da su za pomicanje emisije "krive" promjene u uredničkom ešalonu HRT-a.

>>HRT u posljednji tren ukinuo dugonajavljivani zabavni show

Foto: HRT

Ključne riječi

Komentara 1

LE
LeonardS
13:53 27.11.2014.

Što je tu čudno, mnoge naše TV kuće naprasno i bez najave nešto što započnu prekinu bez objašnjenja, a na HRT-u dok je njima ravnatelja netreba ništa se čuditi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije