Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tlzp

Baby Dooks: S umjetnim noktima nisam mogao ni na WC

Tvoje lice zvuči poznato
Foto: Promo
1/8
25.11.2014.
u 12:30

– Šminke čak i nije bilo previše, to se još dalo izdržati, ali odjeća je bila toliko komplicirana, sve se nešto vezalo, padalo s mene. Zaista teško – prepričava David

Nakon osam emisija showa “Tvoje lice zvuči poznato”, slatki okus pobjede osjetio je i glazbeni producent i hip-hoper David Vurdelja, poznatiji kao Baby Dooks.

Njegovo utjelovljenje kraljice romske glazbe Esme Redžepove i izvedba pjesme “Čaje šukarije” oduševila je žiri pa je tako Goran Navojec komentirao:

– Ti si te pokrete fantastično izveo, pjevački je bilo senzacionalno, jako redžepovski. Vidi se da si uživao u nastupu.

A zadovoljan je nastupom i sam Baby Dooks.

– Meni je bilo super, malo komplicirano u nekom izražajnom smislu, ali sve u svemu, zadovoljan sam – kaže Baby Dooks čiji je nastup, prema podacima o gledanosti, pratilo više od 1,2 milijuna gledatelja pred malim ekranima.

Najveći problem, priznaje producent, stvarala mu je odjeća.

– Šminke čak i nije bilo previše, to se još dalo izdržati, ali odjeća je bila toliko komplicirana, sve se nešto vezalo, padalo s mene. Zaista teško – prepričava David i dodaje da su i umjetni nokti neprestano letjeli na sve strane.

Ženske muke

– I oni su stalno otpadali. Nisam se mogao obući, nisam mogao na WC – požalio se.

Puno lakše bilo mu je svladati romski jezik te vokalne zahtjeve koji su pred njega postavljeni.

Foto: Promo

– Pet dana učio sam jezik, tako naokolo govorio i naučio ga – kaže glazbenik koji se ni u jednom trenutku nije pokajao što je pristao biti jedan od natjecatelja. Kroz osam emisija njemu je uvijek zajednički nazivnik – zabava.– Super nam je na snimanju, odlično se zabavljamo i kad je tako, nema mi zašto biti žao što sam pristao sudjelovati u emisiji – kaže Vurdelja i otkriva da mu je nedjeljna transformacija u Esmu bila dosad najdraža.

A koja je bila najteža?

Marina Perazić bila mi je najteža. Sve skupa bilo je užasno komplicirano, imao sam tonu šminke na licu... – prisjeća se Baby Dooks kojemu je Jelena Rozga, gošća u žiriju u emisiji prošle nedjelje, priznala da ju je svojim pjevačkim umijećem kupio već u prvoj emisiji kad je maestralno utjelovio Joea Cockera.

Plesnim koracima publiku je osvojio u ulozi najpopularnijeg korejskog izvođača Psya i imitaciji njegova spota za najklikaniji YouTube video svih vremena – “Gangam Style”. Zahvaljujući megagledanosti emisije “Tvoje lice zvuči poznato”, David je, otkriva, postao svima prepoznatljiv.

Maskirani bend

– Srednja generacija za mene je znala i prije kroz bend Bolesna braća i neke druge moje radove. Sad me upoznaju i oni nešto stariji, ali i klinci koji mi često prilaze, grle me, traže autogram. Sve to mi je jako simpatično – kaže Vurdelja. No nimalo simpatično nije bilo njegovu šestogodišnjem sinu Maksu kada je vidio tatu obučenog u ženu.

– Bio je u šoku i nije mu bilo drago što mi se drugi smiju, nije mu bilo jasno zašto sam im tako zabavan. Sad se ipak malo smirio – kaže David kojemu je radni tempo otkako je počelo snimanje emisije “Tvoje lice zvuči poznato” potpuno zatrpan. Uz intenzivne pripreme koje zahtijeva svaka transformacija, Baby Dooks intenzivno stvara sa svojim bendom Yogurth. Kako kaže, riječ je o funk bendu na tragu 80-ih u kojem će s ostatkom ekipe nastupati maskiran.

Odmah dodaje: – Ideja o maskiranju nastala je prije showa “Tvoje lice zvuči poznato”. U biti, show je baš fino došao na kraju, kao neki znak. Bend Yogurth 4. prosinca predstavit će novi singl, a David otkriva o kakvoj je pjesmi riječ.

– U pjesmi se govori o jednoj baki koja je zapravo gradska dama, ali ima jedan mali problemčić, a to je da je škrta – ističe David, a na pitanje odakle inspiracija za pjesmu, odgovara:– Palo mi je na pamet. Nema nikakve veze sa stvarnim događajima.

>>Baby Dooks oduševio transformacijom u Esmu Redžepovu

>>Giuliano: Kad sam se vidio kao ženu, križao sam se i rukama i nogama

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije