Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TVOJE LICE

Baby Dooks oduševio transformacijom u Esmu Redžepovu

Tvoje lice zvuči poznato
Foto: Promo
1/24
23.11.2014.
u 22:53

Ti si te pokrete fantastično izveo, pjevački je bilo senzacionalno, jako redžepovski, rekao je Goran Navojec

Baby Dooks je ove nedjelje oduševio svojim nastupom transformiran u Esmu Redžepovu te osvojio najveći broj bodova žirija i natjecatelja showa ''Tvoje lice zvuči poznato''. Goran Navojec nastup je komentirao riječima:

– Fenomenalno. Ne znam od kuda bi počeo. Ti si te pokrete fantastično izveo, pjevački je bilo senzacionalno, jako redžepovski. Vidi se da si jako uživao u nastupu.

Jelenu je Dooks oduševio već u prvoj emisiji, a i za ovaj nastup imala je same riječi hvale:

– Ovo je večeras bilo sjajno, savršeno!

Tomo se složio te dodao kako je Dooks koliko je ''doma'' u hip-hopu, toliko i u ovom glazbenom izričaju jer baza svega je ritam.

– Ti si jedna velika, krasna žena, prekrasnog glasa, velikog srca. Hvala ti – rekla je Sandra.

Pobjednik Baby Dooks je odabrao da Zakladi Ana Rukavina Nova TV donira 10 000 kuna.

Iza Baby Dooksa sljedeći najbolji bio je Giuliano transformiran u Bon Jovija. Iako je izderao grlo pjevajući, žiriju i njegovim kolegama se svidio.

– Bio si genijalan! – komentirala je Jelena Rozga.

– Radije te gledamo u visokim štiklama, bez dlaka, ali se ti jednako dobro snalaziš i bez toga – rekao je Tomo.

– Uživao si i vidjela se ta jedna lakoća – primijetila je Sandra.

Foto: Promo

Jasna je imala težak zadatak jer je osoba u kojoj se morala pretvoriti sjedila u žiriju. Sama Jelena Rozga Jasnin nastup komentirala je riječima:

– Bila si stvarno sjajna.

Jelena je istaknula dva momenta koja su je fascinirala, onaj kada je Jasna poviknula: "Di su ruke", i onaj kad kaže: "Op, op!" Jasni je bilo najvažnije da je Jelena zadovoljna, no i ostali članovi žirija složili su se sa svojom pridruženom članicom.

Ronald je bio Tereza sa svojih devet godina i tada je pobijedio na jednom natjecanju na skijanju. U showu ''Tvoje lice zvuči poznato'' dobio je priliku još jednom biti i pjevati kao Tereza, a usput se prisjetio i svog djetinjstva. Sandri i Goranu je ovo bila jedna od Ronaldovih najboljih transformacija.

– Vrlo elegantno i dostojanstveno! Svaka čast – komentirao je Tomo.

Minea je kao Billy Idol također izazvala pozitivne reakcije.

– Krenula si od Jole, završila si ovdje – nevjerojatne su te transformacije, promjene uloga, uvijek si sto posto u svemu tome – rekao je Tomo.

Jelena je dodala: – Mi se znamo već 18 godina i za nju mogu reći da je veliki profesionalac i mislim da si nakon ovog showa mnogima začepila usta. Minea se zahvalila i svim kolegama natjecateljima, posebno Baby Dooksu i Giulianu koji su joj pomogli pri ovoj imitaciji.

Vanda je, kako je primijetila Sandra, prštala od energije kao Cyndi Lauper. Sve je napravila kao u spotu i uspjela sve prisutne zabaviti svojom izvedbom pjesme ''Girls Just Want To Have Fun''.

– Vratila si tu cijelu atmosferu bezbrižnosti, otvorenosti i eksperimentiranja, i u glasu i u stasu i pjevanju, glumi i plesu – komentirao je Tomo.

Mario se transformirao u Andreu Bocellija i imao zahtjevan zadatak otpjevati pjesmu "Con te partiro". U liku je Mario, kao i do sada, ostao i nakon samog nastupa. Vidjeli smo jednu drugu sliku Maria.

– Ovo je bilo vrlo teško i ovo je bilo zaista vrlo, vrlo dobro – izjavio je Tomo.

Sandra je dodala kako je ovo bio razgolićeni Mario, no složila se da je bilo sjajno s obzirom na vrijeme koje je imao za probu. Andrei je zadatak bio jako težak, ipak je morala imitirati legendarnog i neponovljivog Michaela Jacksona.

– Publika mora razumjeti koliko je ovo nemoguća misija jer danas brojni bendovi super plešu, super pjevaju, ali nikad istovremeno. Michael je jedan od rijetkih koji je sve to fantastično radio – izjavio je Tomo.

– Samo ću reći da si ovim nastupom oživjela Michaela Jacksona, svaka čast – izjavila je Sandra.

Fotorulet je dodijelio nove zadatke natjecateljima. Giuliano je dobio zadatak transformirati se u Tarkana, no bit će svakako zanimljivo vidjeti kako će Andrea izgledati kao Giuliano. Mario Petreković morat će se pretvoriti u Alku Vuicu, a Vanda Winter dočarat će nam neki od spotova ET-a. Luku Nižetića pokušat će što vjerodostojnije ''skinuti'' Minea, a Ronald Braus transformirat će se u Raffaellu Carra. Jasna će otpjevati nešto od Rednexa, a Baby Dooksu je dodijeljena transformacija u Jamesa Browna.

Komentara 4

Avatar Dameanu
Dameanu
07:24 24.11.2014.

Konacno da se nedjeljom navecer nesto zabavno moze pogledati na TV-u pa makar to bio i ovaj jako dobar tranvestit sou.

DP
Dioklecijanova palaca
10:35 24.11.2014.

Ovo je bila najbolja epizoda do sada a posebno imitacija Tereze.

Avatar softmoby
softmoby
06:18 24.11.2014.

ko je ovo smislio !?? zabava za maloumne...kruha i igara kad je sve u mp3

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije