Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nedostaje joj obiteljska toplina

Ava Karabatić seli se u dom srpskog folk pjevača

Ava Karabatić
Foto: RTL
1/12
17.02.2017.
u 12:59

Pjevačica sudjeluje u specijalnoj emisiji "Mijenjam ženu", u kojoj će se zamijeniti sa ženom srpskog folk pjevača Đanija Trajkovića...

Ava Karabatić, pjevačica, farmaceutska tehničarka, profesorica latinskog i talijanskog jezika te spisateljica, i njezin tata Ivica, odlučili su upustiti se u avanturu života i nastupiti u specijalnoj emisiji ''Mijenjam ženu'', piše u priopćenju s RTL-a. 

Ava i Ivica odlučili su se za ovaj pothvat ne bi li, kako kažu, iskusili toplinu obiteljskog doma koja im nedostaje.

Stoga će se Ava zamijeniti sa ženom poznatog srpskog folk pjevača Đanija Trajkovića, Slađanom, koja radi kao odgajateljica u vrtiću.

I dok će ona vrijeme provoditi u Beogradu, Ivici će Slađana doći u goste te već na početku dobiti slom živaca kada vidi tko će deset dana lijegati u krevet pokraj njezina Đanija.

Ava će preuzeti brigu i o pjevačevim nasljednicima Marku (19), Milošu (17) i Sofiji (11), šetati im psa, ali i zaplakati.

Iako Zadranka inače nije baš sramežljiva, Đani ju je uspio neugodno iznenaditi pustivši na televiziji erotski film, a njezine reakcije bile su neprocjenjive!

Što je sve Ava komentirala te kako se zabavila u Beogradu, možete pogledati u ponedjeljak u 20.10 sati na RTL-u.

 

>>Avi Karabatić bogati Rom nudio 200 tisuća eura da se uda za njegova 15-godišnjeg sina

>>Ava u novom spotu kao seksi medicinska sestra

Ključne riječi

Komentara 14

MI
Mimizo
13:38 17.02.2017.

jako zanimljiva tema nema što

DO
dopizdilomi
13:35 17.02.2017.

Pjevačica?

BU
budan77
15:08 17.02.2017.

Ocekivano od cure koja govori perfektno latinski (veni, vidi, vici) i neznam koji jos jezik, koja u restoranu kada joj konobar u petak nabroji sto ima od dnevne ponude (lignje, oslic, brancin...) pita a sto imate od ribe?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije