Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zvijezda "Anđela"

Arif Diren: Trebalo je vremena da shvatim kako sam poznat

Arif Diren
Foto: Nova TV
1/4
16.04.2017.
u 20:41

Jednu od prvih ozbiljnih uloga mladi glumac bilježi u seriji "Anđeli" te govori kako bi, da nije glumac, bio znanstvenik ili umjetnik, dok o privatnom životu ne otkriva puno

Mlađahnom Arifu Direnu uloga u dramskoj seriji “Anđeli”, u kojoj je utjelovio bogataša Guneja zaljubljenog u djevojku iz sirotišta, jedna je od prvih ozbiljnijih uloga u ovoj profesiji. Guneja Arif smatra veoma kompleksnim likom koji prolazi kroz različite životne faze.

Gunejev se život promijeni kad sazna da je i sam dijete koje je došlo iz sirotišta. Tada pobjegne od kuće, a kad se vrati, pretvori se u sasvim drukčijeg, depresivnog tinejdžera. Snimajući seriju, kaže Arif, nije ni slutio da će mu sudjelovanje u telenoveli tako brzo donijeti slavu. Od anonimnog mladića i studenta glume najednom je postao osoba zanimljiva javnosti. 

“Hodao sam ulicom, a prolaznici su me prepoznali. Mislim kako sam upravo o tom trenutku shvatio da sam postao javna osoba. Moram priznati da sam se morao neko vrijeme privikavati na to”, otkriva 25-godišnji Arif. 

Za sebe kaže da je jednostavna osoba željna otkrivanja novih stvari u životu, a činjenica da neke detalje iz privatnog života sad mora iznositi u javnosti teško mu pada te svoju intimu pokušava sakriti što je više moguće. 

“Volim gledati filmove, slušati glazbu, čitati i pisati. Volim svoj posao. Znatiželjan sam, volim sanjariti i uživati. Baš poput većine mladih, rekao bih”, kaže glumac rođen u Istanbulu, gdje je završio Dramsku akademiju i odmah nakon toga debitirao u filmu “Sen Kimsin”. 

“Da se ne bavim glumom i da je nisam izabrao kao profesiju, možda bih bio znanstvenik ili umjetnik u nekom drugom području”, ističe. “Za mene je gluma mješavina strasti, posla, načina života i ljubavi prije svega. Gluma je posao kojem pristupam s puno ljubavi i još više strasti. Naravno, to ne mijenja činjenicu da je to ipak samo posao. Kao što je nekome posao biti liječnik”, tvrdi zvijezda sapunice. 

O ljubavi mladi glumac ne govori mnogo, osim što sramežljivo priznaje kako je ljubav prijeko potreban božanski dar bez kojega čovjek ne može funkcionirati. S druge strane, talentirani Turčin obožava pričati o stvarima koje ga uveseljavaju i kojima bi se uz glumu jednog dana volio više posvetiti. 

“U slobodno vrijeme pišem. To je nešto što radim kad mi vrijeme dopušta. Jednog bih dana volio prikupiti sve što sam napisao. Tko zna, možda zaista uspijem pokazati publici sve što sam napisao tijekom godina”, otkriva Diren, koji priznaje kako trenutačno nema preferencija o ulogama koje bi želio utjeloviti. 

“Ne postoji takva uloga. Tek kad počnem glumiti određenu ulogu, mogu sa sigurnošću reći sviđa li mi se. Međutim, kao svi glumci, i ja volim zahtjevne uloge. Premda trenutačno ne maštam o nekoj određenoj”, priča. 

Baš poput drugih, i ova turska zvijezda pred kojom je blistava budućnost priznaje kako mu nekad najviše odgovara ljenčariti i ne raditi ništa. “Kad dugo snimate, onda jedva čekate odmor i ljenčarenje. Nedavno smo završili sa snimanjem sezone. Sad slijede dva mjeseca praznika. Moram priznati da me to jako veseli”, zaključuje.

>> Između Ane Majhenić i Ivana Hercega ima neka tajna veza

>>Upoznali smo je kao crvenokosu Hurem, a sada je Meryem Uzerli drastično promijenila izgled​

Ključne riječi

Komentara 1

KT
komen_tar
21:46 16.04.2017.

E jesi poznat u p m, nikad cuo za tebe

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije