Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRI, DVA, JEDAN - KUHAJ!

Anka je imala loš dan! Imala problema s žgvacetom i kunićem

Tri, dva, jedan kuhaj
Foto: RTL televizija
1/6
16.04.2014.
u 23:59

Iako je žiri upozoravao natjecatelje da pripaze na šalšu od rajčice (ne rade gulaš već žgvacet) zbog kombinacija kiselina iz svježih rajčica i vina, mnogi ih nisu poslušali.

Istarski tjedan nije najbolje sjeo Anki koja je sinoć imala problema s žgvacetom i kunićem, a zatim i s debljinom cukerančića. S druge strane, Zlatan može biti ponosan na sebe jer se žiriju najviše svidio njegov žgvacet, iako je zeca pripremao na potpuno drugi način u odnosu na onog koji radi kod kuće. 

Sinoć je žiri dokazao da se natjecatelji nikada ne smiju opustiti, pogotovo pred sam dvoboj! Iako je žiri upozoravao natjecatelje da pripaze na šalšu od rajčice (ne rade gulaš već žgvacet) zbog kombinacija kiselina iz svježih rajčica i vina, mnogi ih nisu poslušali. No, čini se da je Anka imala loš dan, što je neobično za nju koja je dosad uvijek kotirala dobro na listi najboljih kuhara amatera. U žgvacetu nije imala dovoljno tekućine (safta), meso joj je bilo presoljeno, a fuži nisu bili kako trebaju… Cukerančići joj nisu donijeli bod više jer, prema mišljenju žirija, nisu bili prhki, a i veličina im je bila upitna.

„Anka je upala u jednu krizu. Mlada je cura i vjerujemo u nju da će se brzo ponovo dići. U prvom su joj jelu fuži bili previše krupni, jelo joj se previše izreduciralo, a crveni umak od rajčice bio je daleko od priče tradicionalnog žgvaceta. Cukerančiće je radila po receptu, ali joj se nisu dobro spekli. Sve u svemu jedan nesretan dan!“, izjavili su Tomislav Špiček i Željka Klemenčić. Kako to uvijek biva: nekome smrkne, a drugome svane! Tako je sinoć napokon svanulo Zlatanu, koji je u pripremi žgvaceta s kunićem unio malo svoje osobnosti te, uz malu pomoć suca Tomislava i suhog vrganja, napravio jelo zbog kojeg se lako može preseliti u Istru.

„Kod Zlatana bih izdvojio vrlo inteligentan način razmišljanja. Da ne pričam o tome da je imao najbolji šug, najbolje meso i među najboljima cukerančiće…“, objasnio je gost Darko Baretić odluku žirija.Sutra je kreativni dan u showu „Tri, dva, jedan – kuhaj“ kada će natjecatelji pripremati svoje verzije boškarina. Ujedno ćemo doznati koja će dva natjecatelja ući u dvoboj!

>> Bisera je pod povećalom - traže joj se i najmanje primjedbe

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije