Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Finale 'Ljubavi na selu'

Anja otkriva da se zaljubila i komentira odnos Alojza i Snježane

Ljubav je na selu
Foto: RTL
1/4
29.11.2016.
u 12:08

U večerašnjoj emisiji Marijana Batinić okupit će sve kandidate ove sezone i otkrit će tko se u koga zaljubio, tko je ostao samo u prijateljskim odnosima....

Svi kandidati showa ''Ljubav je na selu'', koja večeras od 20.15 sati na RTL-u ulazi u svoje finale, našli su se posljednji put u jednom zagrebačkom restoranu, gdje ih je dočekala voditeljica Marijana Batinić.

Marijana ih je odmah na početku upitala tko je ostao s kim u vezi, a tko samo u prijateljskim odnosima. I dok su je neki iznenadili odgovorima, Minela, koja je bila kod Dine na farmi, imala je svoje mišljenje o bivšoj simpatiji.

– Dinova situacija mi sliči na cirkus. On ne zna sto želi u životu, a želi imati svaku žensku osobu. Ali mora shvatiti da može imati samo jednu prema kojoj ima emocije. Ali mlad je on još i nezreo, naučit će –  kazala je Minela nakon što su još neke stvari ''isplivale na površinu'' usred zajedničke večere.

Već smo vidjeli da je Alojz zaprosio Snježanu, bit će interesantno vidjeti što na to kaže Anja, koja je također prisustvovala finalnom druženju. Osim što je otkrila da je nastavila dalje sa svojim životom, rekla je i da ima nekog novog! Također, komentirala je i Alojza i Snježanu, naravno, na svoj način. Podsjetimo, Anja se borila za ljubav farmera Alojza, a tijekom boravka na njegovoj farmi bila je agresivna prema drugim curama i show je na kraju napustila. 

Čija su sve srca postala zauzeta te koliko se parova istinski zaljubilo, gledatelji će saznati večeras, od 20.15 sati u finalnoj emisiji ''Ljubav je na selu''!

Ključne riječi

Komentara 6

DR
De Rossi
12:51 29.11.2016.

Zašto taj momak nosi haljinu?

Avatar ludiplavi24
ludiplavi24
13:45 29.11.2016.

Zašto nema upozorenja o šokantnosti sadržaja slika? Ajme meni, nije mi dobro, ima netko broj Bože Petrova?

DJ
djsebastijan
14:03 29.11.2016.

Godzila !!!! Uzas srusit ce grad !!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije