Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Smjena na HRT-u

Otkriveno tko će zamijeniti Vlahova u Dnevniku!

Anita Bilić
Foto: HRT
1/6
24.06.2016.
u 10:52

Petar Vlahov suspendiran je nakon što je u Dnevniku imao telefonski razgovor s astrologinjom Anđelkom Subašić

Anita Bilić zamijenit će Petra Vlahova na mjestu urednika i voditelja trećeg Dnevnika HRT-a, nakon što je Vlahov suspendiran zbog “slučaja astrologinja”.

Bilić (34) na HRT-u brusi zanat gotovo 15 godina. Iako najmlađa među urednicima Dnevnika, ima dvije fakultetske diplome i bogatu karijeru – počela je kao novinarka i reporterka u emisiji Dobro jutro Hrvatska, radila u gotovo svim emisijama informativnog, mozaičnog i religijskog programa te u splitskome dopisništvu, a potom i u Hrvatskoj uživo, koju je i uređivala i vodila. 

Podsjetimo, Vlahov je smijenjen s uredničkog mjesta Dnevnika 3  i dobio je opomenu pred otkaz zbog toga što je u Dnevniku imao telefonski razgovor s astrologinjom Anđelkom Subašić.

"Vlahovljeva namjera vjerojatno je bila da na duhovit način porazgovara o predstojećem danu koji pada 16. lipnja 2016., no on je taj razgovor s astrologinjom vodio toliko ozbiljno da se sve na kraju pretvorilo u lakrdiju. HRT kao javni medij takav pristup u ozbiljnoj informativnoj emisiji ne može si dopustiti", rečeno je najprije neslužbeno s HRT-a. 

>>Petar Vlahov više nije urednik Dnevnika 3, a dobio je i opomenu pred otkaz

Komentara 6

JU
juraInfidel
13:18 24.06.2016.

dali ce vratiti ona vidovnjakinja novac HRT-u jer nije pogodila sudbinu Karamarka?

LJ
Ljubavnica
08:08 25.06.2016.

ObrenM-u: Kak to misliš "niko ga ne sili"? Pa Vlahova su upravo prisilili i to na najgori mogući način! TEBE i druge kršćane niko ne sili ni na šta, naravno, kad slušate što vam se kaže. Lako tebi tako. Probaj ti reći i misliti i pokazati nešto drugo, pa ćeš dobiti otkaz. Ne sili... vraga ne sili. Krščani su u povijesti osvojili to što su osvojili nasiljem i krvopročlićem, sad drže pastvu u pokornosti silom novca i moći. Zagovaraj riječ božju ako ti se hoće, ali barem budi toliko pošten pa kaži onako kako jest: ili vjeruješ to što vjeruju kršćani, ili dobiješ otkaz.

US
uskook
16:02 02.07.2016.

Poštovani. Vlahov je zaposlenik državne televizije,dakle za svoj "posao" pošteno prima plaću i to ne baš malu,a u skladu sa tim mora poštovati i minimum nekakvih načela tj. ne vrijeđati svojim nepromišljenim istupima vjernike katolike pa i bilo koje vjeroispovijestisti u RH. Katolike napominjem namjerno jer je Hrvatska većinom katolička zemlja. Zasigurno u programskoj shemi nije pisalo da učini ono što je učinio u spornoj emisiji. Državna televizija nije njegov privatni stan da u njemu ugošćava koga želi i raspravlja što mu padne na pamet. Svako u ovoj zemlji konačno mora početi shvaćati da za svoje postupke mora početi snositi i posljedice,ne samo nagrade.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije