Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 150
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tvoje lice zvuči poznato

Andrea kao Giuliano, a Giuliano kao Tarkan

tvoje lice zvuči poznato
Foto: NovaTV
1/10
28.11.2014.
u 12:39

Hoće li bolja biti Andrea kao Giuliano, ili Giuliano kao Tarkan, te što nam sve donose ostale transformacije natjecatelja popularnog showa, saznat ćemo ove nedjelje

Giulianov hit iz 2000. "Srna i vuk" izvest će ove nedjelje Andrea Andrassy, te će biti zanimljivo vidjeti kako će njen kolega iz showa reagirati na kopiju sebe.

Poradit ću na dobrim odnosima s Giulianom, da me ne ubije kad mu izmasakriram pjesmu – komentirala je Andrea ususret nastupu.

I dok ćemo Andreu vidjeti transformiranu u Giuliana, njega ćemo pak vidjeti u  ulozi lomitelja ženskih srdašca Tarkana. Giuliano je od početka showa imao veliki problem s učenjem teksta te je na sve probe do sada dolazio nespreman, no s tekstom pjesme Kiss Kiss došao je potpuno spreman, a to je potvrdila i njegova trenerica Ivana Husar Mlinac: Nije u stanju zapamtiti tekst od Emilije Kokić, ali Tarkana pjeva bez pogreške!

– Najveći mi je bio problem učiti turski. Tri dana sam sanjao na turskom – priznao je Giuliano.

Baby Dooks, iz kostima Esme Redžepove ulazi u onaj Jamesa Browna. Maria Petrekovića vidjet ćemo ovaj put kako imitira Alku Vuicu, Vanda postaje Vanna iz ET-a, a Minea se transformira u Luku Nižetića. Ronald Braus transformirat će se ovaj put u Raffallu Carru, dok ćemo Jasnu zahvaljujući šminki i kostimu nešto teže prepoznati tijekom izvedbe Cotton Eye Joe od Rednexa.

Hoće li bolja biti Andrea kao Giuliano ili Giuliano kao Tarkan, te što nam sve donose ostale transformacije natjecatelja popularnog showa, saznat ćemo ove nedjelje.

>>Baby Dooks: S umjetnim noktima nisam mogao ni na WC

>>Gostujući član žirija Luka Nižetić Petrekoviću: Ti si talent svjetske klase!

>>Giuliano: Kad sam se vidio kao ženu, križao sam se i rukama i nogama

Ključne riječi

Komentara 3

VL
vlatx
17:09 28.11.2014.

Zašto ne naprave natjecanje šminkera. Ovo što oni rade je vrhunski. Na kraju, sama izvedba ne ispadne toliko interesantna kada se usredotočiš na izgled izvođača. Usput, voditeljski dvojac je iz emisije u emisiju sve naporniji sa svojim "šalama" i zauzimaa previše vremena u ovom showu.

HR
hrvoje461
06:59 29.11.2014.

odkud ste tog turcina izvukli kad je itko cuo za njega ili to ipak nije slucajno jer i turci su u regionu. jebes njemacke ili austrijske pop zvjezde bitno je da se Hrvati sto bolje upoznaju i povezu s regionom. sram vas sve bilo koji nas silujete s tim orijentalnim smecem.

MI
Milivoj57
13:20 28.11.2014.

Taj Giuliano iskače iz svake paštete, netko ga uporno forsira - Ples sa zvijezdama, Zvijezde pjevaju, Tvoje lice zvuči poznato, Crno jaje ..... Što je previše, previše je, jer stalnom prisutnošću na televiziji iritira gledatelje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije