Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novopečena pjevačica

Ana Majhenić: Živjela bih u džungli okružena životinjama

majhenić (1)
Foto: Boris Šćitar/Pixsell
1/5
21.05.2011.
u 09:00

Prije tri mjeseca postala je glavni vokal u dark pop bendu Mračni predmet želja i pridružila se ekipi koju čine redatelj Ognjen Sviličić, književnik Borivoj Radaković, novinar i publicist Arsen Oremović i Damir Smiljanić Smiley.

Mlada zagrebačka glumica Ana Majhenić ne zazire od davanja intervjua, ali s novinarima razgovara samo kada za to ima dobar razlog i pravi povod. A ima li boljeg povoda od toga da je lijepa i talentirana 29-godišnjakinja, televizijskim gledateljima najpoznatija po ulozi Matije Kincl u sapunici “Obični ljudi”, nedavno svojem životopisu dodala i to da je postala pjevačica.

Prije tri mjeseca postala je glavni vokal u, kako ga njegovi članovi definiraju, dark pop bendu Mračni predmet želja i pridružila se ekipi koju čine redatelj Ognjen Sviličić, književnik Borivoj Radaković, novinar i publicist Arsen Oremović i Damir Smiljanić Smiley. Prvi singl “Jer odlaziš”, kojim grupa najavljuje album koji će izaći na jesen, u ponedjeljak je premijerno emitiran na Otvorenom radiju, ali najveće uzbuđenje za novopečenu pjevačicu tek slijedi: 24. svibnja odradit će svoju prvu gažu u zagrebačkoj Tvornici kulture!

– Izvest ćemo deset pjesama, od kojih će neke biti autorske, a neke obrade – otkriva Ana. Prvi susret s publikom iščekuje s puno veselja, dok je treme mnogo manje.

– Uživali smo u tome što smo radili pa se nadam da će i publika to prepoznati – ističe. Smeđokosa ljepotica s diplomom Akademije dramskih umjetnosti nije prva umjetnička duša u obitelji. Njezin pradjed s tatine strane bio je operetni pjevač koji je i glumio, a i djed joj se neko vrijeme bavio glumom. No, ona je prva koja je spojila glumu, glazbu i – ples.

Naime, simpatična Zagrepčanka završila je i srednju školu suvremenog plesa Ane Maletić, no plesom se više ne bavi, ali je zato jako dobra publika. – I danas pratim scenu suvremenog plesa i odlazim na sve predstave. Obožavam ples, ali kruh sam odlučila zarađivati glumom jer plesači kod nas imaju još manje mogućnosti od glumaca – objašnjava.

Svestrana umjetnica, koja samu sebe opisuje kao borca te dosljednu i pouzdanu osobu, ima još aduta u rukavu. Završila je i Pedagošku akademiju, a glumačku je upisala sa 23 godine, nakon što je diplomirala na fakultetu koji je bio njezin prvi izbor. – Neko vrijeme željela sam biti plesna pedagoginja, ali ljubav prema glumi je ipak prevagnula – iskreno će Majhenić. Uz angažman u glazbenom sastavu i predstavu “Heidi ide u školu” kazališta Merlin mladu glumicu gledat ćemo i u filmu “7seX7” redateljice Irene Škorić, koji će premijerno biti prikazan na Pula Film Festivalu. Jurnjava na sto strana, kako u posljednje vrijeme izgleda njezin život, ne pada joj teško.

– Uživam u adrenalinu i ponekad bih voljela da dan traje 580 sati i da ne moram spavati – kroz smijeh ističe. A kada se zaželi odmora, sa svoja dva psa, Tonkom i Aresom, pobjegne u prirodu. – Dovoljno mi je otići na Ribnjak ili prošetati se Maksimirom da se diskonektiram iz gradske vreve. Toliko volim prirodu i životinje da bih mogla živjeti i u džungli – otkriva samozatajna Ana, koja na pitanje ima li dečka odgovara tek: “Sretna sam!”

Komentara 2

MM
Mladen Miletić
20:14 25.05.2011.

Ana Majhenić: Živjela bih u džungli okružena životinjama, volim one koji me grizu i smrde !

BI
Bisera
18:27 05.06.2011.

ljepo je voljeti sebe

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije