Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Glumac Aleksandar Radojčić:

Slava mi godi jer je plod mog rada, nije došla preko noći

24.03.2015., Zagreb - U Branimir centru odrzana je premijera filma Bit cemo prvaci svijeta. Glumac Aleksandar Radojcic.  Photo: Davor Visnjic/PIXSELL
Foto: Davor Visnjic/PIXSELL
26.03.2015.
u 09:47

U srpskom filmu "Bit ćemo prvaci svijeta" igra jednu od glavnih uloga, a s Antonijom Blaće vodi emisiju "X Factor Adria"

Na hrvatskoj premijeri filma "Bit ćemo prvaci svijeta" o uspjehu jugoslavenske košarkaške reprezentacije koja se 1970. okitila svjetskim zlatom pojavila se gotovo cijela glumačka ekipa, a među njima i Aleksandar Radojčić (26), koji je utjelovio košarkaša Boru Stankovića. Glumac nije imao problema sa svladavanjem tehnike jer je košarku igrao kao dijete.

Na pitanje što bi radije odabrao, briljantnu glumačku ili sportsku karijeru, spremno odgovara:

– Glumačku! Volio bih samo da su Srbija i cijela regija razvijenije na tom području i da se više cijeni trud koji ulažemo u projekte.

A Aleksandra gledamo i kao voditelja showa "X factor Adria", u kojem mu je partnerica Antonija Blaće, jedna od omiljenih voditeljica u Hrvatskoj.

– Meni je definitivno omiljena – kaže Radojčić, pa nastavlja: – Fenomenalna je žena, dobar čovjek i veliki pozitivac. Neiskusan sam u voditeljskom poslu pa mi pomaže savjetima i na nju ću se najviše oslanjati u emisijama uživo – oduševljeno će.

A kako on stoji s pjevanjem?


– Tek ste vidjeli prvu epizodu, možda još uspijete doznati imam li sluha – zagonetno kaže plavokosi glumac kojeg regionalna slava tek čeka.

– Moja je karijera na počecima, ali ide uzlaznom putanjom i s njom dolaze stvari poput slave. Nisam očekivao popularnost u Srbiji pa se dogodila, nisam spreman ni za regiju, ali svjestan sam da će doći uz projekt "X Factor".

Naravno da godi, ali tim više kada nije stečena preko noći, nego je došla kao plod rada – kaže glumac, inače otac dvogodišnje djevojčice Aje. Na pitanje kao usklađuje glumačke obveze s očinskim, samo uz osmijeh poručuje: – Sve se može kada se hoće.

>>Voditelji X Factora puni hvale jedno za drugo!

>>Počela potraga za X factorom! Evo kako je prošla prva epizoda

Komentara 1

TM
Tim_Minchin
10:19 26.03.2015.

Slavan? svašta... s srpska kinematografija je miljama ispred naše... nazalost....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije