Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nikad nije kasno

Aleksandar Miladić ni u 70. godini ne odustaje od sna da bude pjevač

Aleksandar Miladić
Foto: RTL
1/2
04.02.2017.
u 12:42

Najstariji natjecatelj RTL-ovog glazbenog showa svojim energičnim nastupom oduševio je žiri u kojem uz Tonča Huljića sutra sjede Emilija Kokić i Dino Rađa

Već u prvoj emisiji, prikazanoj prošle nedjelje, RTL-ov glazbeni show "Nikad nije kasno" pokazao je da ne treba odustajati od snova, a gledatelji će se i u sutrašnjoj drugoj emisiji uvjeriti da za snove nikad nije prekasno

Od ukupno 36 kandidata koji će se predstaviti publici i žiriju showa najstariji je Aleksandar Miladić koji unatoč svojih 70 godina nikad nije pomislio na odustajanje od glazbe.

U njegovom slučaju izjava da su godine samo brojka potpuno ima smisla, jer osim što je energičan, ni Aleksandrov izgled ne odaje da je zakoračio u osmo desetljeće.

Emilija Kokić koja će sutra s Dinom Rađom i Tončijem Huljićem ocjenjivati nastupe kandidata ostala je u potpunom šoku kada je čula da Aleksandar broji 70 ljeta. 

>>Giovanni Furlan: Simpatičniji sam i ljepši od Georgea Clooneya!

 

Komentara 4

RI
rikavac
14:07 04.02.2017.

Naj bolje bi bilo kad Rtl nebi taj show prikazivao nikako.

DU
Deleted user
16:20 04.02.2017.

I pjevacica Severina vec ima neku godinu pa jos uvijek pjeva.

DU
Deleted user
23:40 05.02.2017.

bolje da cuva snagu za par dana ce mu trebat

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije