Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
rose d'or

Aleksandar Kostadinov izabran za voditelja jednog od najvažnijih televizijskih festivala

aleksandar kostadinov
Foto: PR FOTO
02.09.2014.
u 17:28

Urednik na Hrvatskoj televiziji Aleksandar Kostadinov izabran je za voditelja jednog od najvažnijih svjetskih televizijskih festivala ''Rose d'Or'' (Zlatna ruža)...

Urednik na Hrvatskoj televiziji Aleksandar Kostadinov izabran je za voditelja jednog od najvažnijih svjetskih televizijskih festivala ''Rose d'Or'' (Zlatna ruža). U najavi organizatora European Broadcasting Uniona navodi se kako je prominentni Aleksandar Kostadinov proveo više od 30 godina u medijima radeći kao novinar, voditelj i mentor na Hrvatskoj radioteleviziji.

U obrazloženju EBU-a na službenim stranicama festivala stoji: – Kad njegovom entuzijazmu pridodamo bogato iskustvo, raznovrsnost projekata u kojima je sudjelovao, voditeljske sposobnosti te vrijedne savjete kojima je doprinosio EBU-u kao entertainment ekspert, vjerujemo da je on najbolji izbor za domaćina i voditelja ovogodišnjeg ''Rose d'Ora''.

– Ovaj izbor doživljavam kao osobni uspjeh i prepoznavanje dugogodišnjeg rada u europskom televizijskom svijetu, ali i kao još jedno veliko priznanje HRT-u kao mojoj kući na koju sam izuzetno ponosan – rekao je Kostadinov. Kao jedan od najstarijih televizijskih festivala, ''Rose d'Or'' od svog osnutka 1961. godine pa do danas nagrađuje kvalitetu i kreativnost televizijskih i radijskih programa te potiče razvoj novih medija. Završna svečanost ovogodišnjeg ''Rose d'Ora'' održat će se 17. rujna u Berlinu.

>>Aleksandar Kostadinov u žiriju TV festivala 'Rose d'Or'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije