Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tata mu najveći kritičar

'Žene me napadaju, ali ih ignoriram jer sam zaljubljen'

Adnan Prohić
Foto: RTL
1/3
04.10.2015.
u 11:00


Djevojka Megi, sestra Ema i mama pucaju od ponosa na njegov uspjeh

Kao dječak bio sam čest posjetitelj kazališta Komedija. Gledao sam sve predstave mog tate Nedima Prohića i jednostavno sam se zaljubio u glumu, kaže glumac Adnan Prohić, nova glumačka zvijezda koju je lansirala RTL-ova serija "Horvatovi".

Okorjeli navijač Dinama

Upis na glumačku akademiju bio mu je životni san i da nije uspio, ne zna čime bi se drugim bavio.

– Mama Ivana, bivša spikerica i voditeljica na HRT-u, podržavala me u odluci da budem glumac, dok se tata na početku protivio. Kad je shvatio da je moja želja iskrena i snažna, i on me podržao pa su oboje bili sretni što sam isprve položio prijamni – kaže nam 25-godišnji glumac. Roditelji i mlađa sestra Ema pucaju od ponosa zbog njegove uloge tinejdžera Borne Horvata u "Horvatovima" i svima se hvale njegovim uspjehom.

– Tata je rekao da nije očekivao da ću biti toliko dobar u seriji, a njemu zbilja vjerujem jer je iskren i ne ustručava se kritizirati me, a rado me i savjetuje što da popravim u svojoj glumi – kaže Adnan. Priznaje da mu je serija donijela popularnost, pogotovo kod žena.

– Da, napadaju me obožavateljice i kontaktiraju sa mnom preko društvenih mreža, ali ne obazirem se previše na njihove poruke jer sam u sretnoj vezi – kaže glumac. Svoje slobodno vrijeme najviše voli posvetiti djevojci Megi i prijateljima, a dio vremena odvoji i za gledanje nogometnih utakmica.

– Trenirao sam tenis, košarku, plivanje, rukomet, ali nikada nisam trenirao nogomet koji od svih sportova najviše volim. Vatreni sam obožavatelj Dinama kao i moj tata i zato često odlazim na utakmice tog kluba i uvijek se držim mirnijeg dijela publike – kaže Adnan, za prijatelje odmilja Adi. Objašnjava nam da ga veseli uloga tinejdžera Borne.

– To je zapravo zahtjevna uloga jer Borna ima konstantne promjene emocionalnih stanja, pa je čas dobre, čas loše volje. Izazov je glumiti ga jer se mogu dosta glumački igrati s njegovim likom.

Uskoro ćemo Adnana gledati i na HRT-u u seriji "Nemoj nikome reći" u kojoj također glumi tinejdžera Tina, a mamu mu igra Senka Bulić. Pitamo ga vidi li se u budućnosti i na kazališnim daskama.

Voli kameru

– Trenutačno se bolje i sigurnije osjećam pred kamerama nego kad izađem na pozornicu pred 200 ljudi. Svakako bih volio imati i kazališni angažman jer to pruža životnu sigurnost, a kako volim humor i komediju, priželjkujem takve filmske i kazališne poslove – ističe Adnan.

>> Nisam stroga, djeca me vrte oko malog prsta

Komentara 15

HA
havrda
13:05 04.10.2015.

Glumac? Kakav glumac? Kakva "zvijezda"? Kakva serija? A, da, "Horvatovi" oliti "socijalna pomoć za potrošene i ugojene, one koji ne znaju razliku između geste i gestikulacije, a sve to za "gledateljstvo" s IQ-om voluharice.

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
15:40 04.10.2015.

Mama ti je inače uglavnom zgodna... O ostalom nebih kad je netko glasnogovrnica Čačića :((

TH
than
03:20 10.10.2015.

Horvatovi su krenuli OK za nase prilike. Sada su se totalno izgubili. Nestalo je humora. Navojci i Kerekes nekako odrzavaju seriju, ali generalno je teski promasaj postala.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije