Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Derbi u nedjelju

Tudor: Dinamo ima odličnu momčad, ali mi ćemo bit spremni

Igor Tudor
Ivana Ivanovic/PIXSELL
30.08.2014.
u 15:44

- Dobri nastupi trebaju nam dati poticaj, samopouzdanje za utakmicu s Dinamom. To je jak protivnik, igramo kod kuće, ne treba nam posebni motiv za derbi

Nakon ispadanja Hajduka od Dnipra, splasnula je euforija u Splitu pa na derbiju neće biti pun stadion. No, Dinamo će ipak doći pogledati nekih dvadestak tisuća gledatelja

- Dojmovi se slažu, slagat će se danima i tjednima. Nije lako predbroditi neulazak u Europsku ligu, momci su imali veliku želju. Rekao sam im da trebaju imati osjećaj ponosa, u obje utakmice protiv Dnjipra pokazali smo dobar nogomet. Objektivno, oni su puno jači od nas. Momci su dobro izgledali na terenu, sama činjenica da smo do posljednje minute držali utakmicu otvorenom govori u prilog dobrog nastupa protiv najboljeg protivnika kojeg su imale sve naše četiri momčadi. Dnjipro je bolji od Torina i ostalih - kazao je Tudor.

A je li Dnipro bolji od Dinama?

- Suzdržat ću se od komentara.

Kakav će Hajduk biti protiv Dinama?

- Dobri nastupi trebaju nam dati poticaj, samopouzdanje za utakmicu s Dinamom. To je jak protivnik, igramo kod kuće, ne treba nam posebni motiv za derbi. Očekujem ga s nestrpljenjem, rekao je Tudor.

- Ne razmišljam o detaljima, svakodnevni rad, formiranje igre su najvažniji. Neka je momčad čvrsta, ima glavu i rep, to je najvažnije. Netko se zamara formacijama, bunkerima, to su detalji... Na utakmicu gledam kroz cjelokupni rad, na usađivanje koje ne može doći riječima već radom na treningu. Ne ide to preko sastanaka, možeš reći nešto što nisi usađivao preko treninga. To ne ide, rad na treningu je baza svega, kaže Tudor, koji cijeni Dinamo:

- Znamo koliko Dinamo ulaže, kakvu momčad slaže. Ima individualnu kvalitetu na svim pozicijama, to su većinom stranci što im može donijeti i probleme. Dinamo igra dobar nogomet, tehnički superioran, ima sampouzdanje ulaskom u Europsku ligu, ali mi ćemo ćemo biti spremni, zaključo je Hajdukov trener.

>>Brbić: Preživjet ćemo i ovaj poraz, život ide dalje

Ključne riječi

Komentara 1

OR
.orlando
17:09 30.08.2014.

svi su kao "spremni", ali ništa od tog, samo omiljena hrvatska fraza

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije