Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
S.A.R.S. U ZAGREBU

Trijumf Beograđana u Domu sportova

S.A.R.S. u zagrebu
Foto: Borna Filić/PIXSELL
1/6
22.10.2016.
u 14:59

Danas je iza S.A.R.S.-a vojska obožavatelja, i to doslovno od sedam do 77 godina. Oni najvjerniji bili su smješteni točno ispred pozornice u fan pitu,a među njima je bilo i očeva koji su svoje kćerke držali na ramenima

Beogradska grupa S.A.R.S. sinoćnjim je koncertom u punom Domu sportova pokazala zašto je vjerojatno jedini bend s ovih prostora koji bez problema može u dva dana okupiti gotovo 20 tisuća ljudi na jednom mjestu. Dovoljno je bilo vidjeti osmijehe na licima publike, koja je gotovo od početka do kraja pjevala sve hitove grupe koja je upravo slavi 10 godina postojanja. Samo će se najveći fanovi sjetiti da su prvi koncert u Zagrebu imali prije sedam godina u malom klubu Željezničar, pred skromnih 400-500 ljudi. Danas je iza S.A.R.S.-a vojska obožavatelja, i to doslovno od sedam do 77 godina. Oni najvjerniji bili su smješteni točno ispred pozornice u fan pitu,a  među njima je bilo i očeva koji su svoje kćerke držali na ramenima, te pjevali uz karizmatičnog Žarka Kovačevića, frontmena S.A.R.S.-a.

Sjajan repertoar i kombiniranje stilova
Večer su kao predgrupa otvorili mladi Vojvođani iz grupe Ničim izazvan, koji su se zagrebačkoj publici predstavili  zanimljivim funky ritmovima. No pravo oduševljenje nastalo je prvim taktovima pjesme "Brani se", kojom su S.A.R.S. otvorili svoj nastup. Uslijedila su dva sata njihovih najvećih hitova, ali i Žarkovih doskočica. Primjerice, prije izvedbe pjesme "Rakija", pohvalio se kako njegova grupa ima svoju rakiju "Sarsovaču", a hit "Proleće" s istoimenog prošlogodišnjeg albuma posvetio je svima koji su odselili iz Hrvatske u Irsku u potrazi za poslom.
Sjajan je repertoar S.A.R.S.-a u kojem kombiniraju različite glazbene stilove - od popa, pa do reggea i funka, a osim frontmena Žarka, dodatnu snagu im daje i prateći vokal i klavijaturistica Sanja Lalić. Očekivano, najveće oduševljenje u publici izazavala je pjesma "Lutka", koju su izveli u akustičnom bloku. Kraj koncerta ostavili su za  "Buđav lebac" i "Perspektivu", čime su atmosferu doveli do usijanja, a zatim su uslijedila i dva bisa na kraju dvosatnog spektakla. Nesumnjivo će tako biti i večeras, kada S.A.R.S. ponovno nastupa u Domu sportova.

>>Zbog nacionalnosti neke radiostanice nas cenzuriraju

Komentara 19

SA
samograd
17:37 22.10.2016.

Ništa ovo nije čudno ,nakon 16 godina brisanja poda sa svime što je hrvatsko dobili smo odgojenu "regionsku "mladež .Te mladeži ima i u Srbiji ali Srbija redovito četnike dovede na vlast , još nisam čuo niti jedan redak od od SARSA o temi četničkog vladanja u Srbiji ,pričaju bajke protiv kapitalizma i opljačkanog naroda ali o njihovom nacionalizmu i ratu koji su skuhali ,ništa!

ZR
Ze Roberto u
17:57 22.10.2016.

Kako li se tek drug Šprajc zabavio uživo.....

Avatar -HLEBINAC-
-HLEBINAC-
17:21 22.10.2016.

Sramota !!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije