Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prehrana, pripreme, prevencija ozljeda...

Od iskusnih stručnjaka doznajte sve što vas zanima o trčanju

adidas trčanje
Foto: adidas
28.08.2014.
u 16:15

Početkom rujna sve je spremno za nove trkačke izazove. Bez obzira jeste li rekreativac ili tek počinjete trčati, za vas smo pripremili niz edukativnih predavanja koja će vam pomoći da održavate fizičku, ali i psihičku kondiciju.

Iskusni stručnjaci govorit će o prevenciji i liječenju trkačkih ozljeda, kako se psihološki pripremiti za utrku, koju hranu konzumirati pred trku, kako odabrati dodatke prehrani, kako trčati zimi i što je sve bitno kako biste istrčali svoj prvi polumaraton. Predavanja će se održavati u dvorani Češke besede u Šubićevoj 20, a točan raspored predavanja i predavače možete pročitati na www.skola.trcanje.hr.

Predavanje će ujedno biti i dobra priprema za nadolazeće utrke koje očekuju sve polaznike adidas škole trčanja, ali i ostale rekreativne trkače - adidas kvartovski kros, Zagrebački polumaraton te Zagrebački noćni cener. Trčat će se i ulicama Ljubljane na devetnaestom izdanju Ljubljanskog maratona, čiji je ponosni sponzor adidas koji time potiče trčanje i rast rekreativne trkačke zajednice.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije