Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Adidas škola trčanja

Nova sezona najpopularnije skole trčanja

Adidas škola trčanja
Foto: PR FOTO
1/2
08.02.2016.
u 12:03

Više tisuća zadovoljnih polaznika, među kojima su i voditeljice Ana Stunić i Ana Radišić, modna dizajnerica Ogi Antunac te mnogi drugi, potvrđuje koliko je trčanje popularno u Hrvatskoj

Adidas škola trčanja, prva i najveća škola trčanja u Hrvatskoj, ponosno otvara šestu sezonu 29. veljače 2016. na novim lokacijama u Splitu i Osijeku.

Uz postojeće škole u Zagrebu, Rijeci i Puli, nove trkaće destinacije obogatit će sportsku ponudu u Dalmaciji i Slavoniji te potaknuti još veći broj ljudi na rekreativno bavljenje sportom. Tako će svi veći dijelovi Hrvatske biti uključeni u uspješan sportski projekt kojeg su 2011. godine pokrenuli adidas Croatia i Društvo športske rekreacije Aktivan život.

Više tisuća zadovoljnih polaznika, među kojima su i voditeljice Ana Stunić i Ana Radišić, modna dizajnerica Ogi Antunac te mnogi drugi, potvrđuje koliko je trčanje popularno u Hrvatskoj. adidas školu trčanja mogu upisati sve punoljetne osobe bez obzira na godine, fizičku spremu i prethodno trkačko iskustvo.

Tijekom osam mjeseci trajanja škole, uz pomoć iskusnih trenera polaznici se pripremaju za uspješno svladavanje 21 kilometra na polumaratonu u sklopu Zagrebačkog maratona u listopadu 2016. godine. Svi zainteresirani za adidas školu trčanja mogu se prijaviti na www.adidastrcanje.hr/skola-trcanja/upisi-se/

Foto: PR FOTO

>>Trčanje je u Hrvatskoj napokon IN!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije