Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
adidas kvartovski kros najesen

Iskoristite godišnji odmor za svoju omiljenu rekreaciju

Adidas
Foto: adidas
1/6
26.06.2014.
u 12:45

Ekipa Črnomerca uvjerljivo vodi pred ostalim kvartovima, a kakav će poredak biti na kraju saznat ćemo u preostale dvije trke u rujnu kada će nas dočekati staze u Maksimiru i na Sigečici.

Prošle nedjelje u Dugavama je održan treći adidas kvartovski kros, ujedno i posljednji prije ljetne stanke. Trkači i trkačice pokazali su da su "all in" i da je trčanje uistinu njihova strast. Ekipa Črnomerca uvjerljivo vodi pred ostalim kvartovima, a kakav će poredak biti na kraju saznat ćemo u preostale dvije trke u rujnu kada će nas dočekati staze u Maksimiru i na Sigečici.

Kako biste bili spremni za nove trkačke izazove i ostali u dobroj formi ne zaboravite trčati i dok ste na godišnjem odmoru! Nema boljeg osjećaja od trčanja uz miris morske vode i lagani povjetarac dok vas dodiruju prve sunčeve zrake. Ali i predivne staze u vašem omiljenom parku ili planinarskoj ruti nisu loša opcija za vruće dane koji slijede. Za koju god opciju se odlučili, osigurajte si dovoljno tekućine i zaštitite kožu te ponesite adekvatnu odjeću i obuću. 

Za vrijeme visokih ljetnih temperatura preporučujemo vam tenisice i odjeću iz adidas Climachill linije napravljenu od inovativne tkanine koja sadrži titan i aluminijske rashlađujuće 3D točke. Tehnologija korištena u novoj liniji pruža osjećaj trenutačnog “hlađenja“ kako bi poboljšala rezultate trkača u toplim vremenskim uvjetima tako što im snižava tjelesnu temperaturu. 

Revolucionarne aluminijske rashlađujuće točke strateški su postavljene uz najtoplije dijelove tijela te pri dodiru rashlađuju kožu. 

Na jesen testirajte svoju kondiciju na adidas kvartovskom krosu koji se trči 7. rujna u Maksimiru. Do tada pratite naš specijal jer vas svaki tjedan očekuju zanimljivi tekstovi na vašu omiljenu temu - trčanje!

>> Kako nam je bilo na trećem adidas kvartovskom krosu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije