Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Energy BOOSTTM

"Boostajte" vaše ljeto

adidas Boost
Foto: adidas
1/2
30.07.2014.
u 12:01

Trčite li i tijekom ljeta ili ste i svoju omiljenu rekreaciju odlučili odgoditi do početka rujna koji nam donosi jesenski dio adidas kvartovskih kroseva.

Jeste li se već prepustili ljetnoj uživanciji i godišnjim odmorima?

Trčite li i tijekom ljeta ili ste i svoju omiljenu rekreaciju odlučili odgoditi do početka rujna koji nam donosi jesenski dio adidas kvartovskih kroseva.

Nemojte dati da vas sunce, more i morske delicije odvoje od trčanja. Održavajte svoju trkačku formu u ljetnim mjesecima.

Ako ste više jutarnji tip, ne propustite trčanje uz jutarnji izlazak sunca, dok večernji tipovi mogu uživati u predivnom zalasku. A kako je šarenilo dio svake ljetne priče tako je i adidas za ljeto pripremio razne kombinacije Energy BOOSTTM tenisica u plavoj, crvenoj, narančastoj, zelenoj i bež boji koje od sada podržavaju i adidas miCoach tehnologiju uz koju možete mjeriti svoje performanse tijekom trčanja.

Ove revolucionarne tenisice napravljene su bez šavova, od izuzetno izdržljivog elastičnog Techfit materijala zbog kojeg ćete imati osjećaj savršene udobnosti. I ne zaboravite - pratite naš specijal i tijekom ljetnih mjeseci jer vas očekuje mnoštvo interesantnih priča i savjeta o vašoj "ovisnosti" - trčanju.

Foto: adidas

>>Trčanje je postala moja ovisnost

>>Iskoristite godišnji odmor za svoju omiljenu rekreaciju

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije