navigacija 64
Ljetovanje

Malta već od: 5690,00 KN

već od: 5690,00 KN

7.8.-14.8. / 31.7.-7.8. / 24.7.-31.7. / 17.7.-24.7.

Malta i malteško otočje puni su slikovitih užurbanih gradova, ali i nevjerojatnih plaža, uvala i prirodnih ljepota. Možete birati između pješčanih i stjenovitih plaža, onih osamljenih, ili pak onih „turističkih“ sa suncobranima i ležaljkama, gdje je atmosfera živahnija.

Malta

Foto: Atlas

Program putovanja:

HOTEL GOLDEN TULIP VIVALDI 4*
Golden Tulip jedan je od najvećih globalnih hotelskih lanaca s ugledom visoke kvalitete usluge i individualnog pristupa gostu. Vivaldi je elegantan, lijepo uređen hotel 4* s 522 sobe i odličnom gastronomskom ponudom.
Položaj: Hotel se nalazi približno 100 m od šljunčane plaže, i 200 m od centra St. Julian's-a. U blizini nalazi se i Paceville, poznati dio St. Julian's-a gdje se nalaze mnogi kafići, barovi i noćni klubovi. Nedaleko od hotela je i autobusna stanica, kao i mnogobrojni dućani i suvenirnice.
Hotelska ponuda: Recepcija i lobby bar, besplatan wi-fi u zajedničkim prostorijama, 2 restorana, bar na terasi 7. Kata, vanjski i unutarnji bazen. Suncobrani i ležaljke uz vanjski bazen, jacuzzi, teretana, sauna, salon ljepote.
Sobe: klima uređaj, kupaonica s tuš kadom i sušilom za kosu. Sef, minibar, radni stol, pristup internetu uz doplatu na recepciji, telefon, TV, radio. Gotovo sve sobe imaju balkon, pojedine sobe „francuski balkon“, a većina soba ima i pogled na more.
Usluga: Samoposlužni doručak s međunarodnim i mediteranskim jelima i samoposlužna večera

Cijena putovanja: 5690,00 KN

Cijena aranžmana od: 5.690,00kn

Za više informacija kliknite na tipku: KUPI

Za ovaj aranžman vrijede Opći uvjeti i uputstva za turističke aranžmane agencije ATLAS, više informacija na ovom linku:

KUPI

Atlas putovanja

Izidora Kršnjavoga 1, Zagreb


T.: 0800-99-98
E.: putovanja@atlas.hr

www.atlas.hr

Ključne riječi