Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
the voice

Tony Cetinski nakon poraza pitao Jacquesa: Kako ti je užitak tako igrati?

The Voice
Foto: Promo foto National Geographic
1/6
26.04.2015.
u 12:39

Završila je prva sezona showa "The Voice – najljepši glas Hrvatske", a pobjedu je u njemu odnijela Nina Kraljić, kandidatkinja iz tima Jacquesa Houdeka

Završila je prva sezona showa "The Voice – najljepši glas Hrvatske", a pobjedu je u njemu odnijela Nina Kraljić, kandidatkinja iz tima Jacquesa Houdeka. Osim sjajnih kandidata, show je obilježilo i rivalstvo između Tonyja Cetinskog i spomenutog Houdeka. Cetinski je, ipak, na svom Facebooku dostojanstveno čestitao pobjednici. Nije izostavio ni pitanje za Jacquesa.

– Jure, ne brini. Znaš sve. Red, rad i upornost na kraju se isplate. Sad te tek čeka ono pravo. Nisi jedini, ali si jedinstven baš kao i Nina, Marin i Mateo i svatko na ovom svijetu. Svatko je jedinstven na svoj način. Idemo dalje. Hvala svima koji ga podržavate i ne brinite. Ja ne obećavam ono što ne mogu ispuniti. Jure će dugo biti tu gdje mu je mjesto. Na domaćem terenu. Što je najvažnije. Uživajte ljudi, a sad što dalje od stresa i raznih sekti na zaslužen odmor pa u studio, koncerte, putovanja i sve što život nosi. Bolje časno izgubiti nego nečasno pobijediti. (Ovo se ne odnosi na Ninu Kraljić). Jedino što vjerujem Željku je to da je stvarno već na audicijama (prepo)znao tko je The Voice. Kako ti je užitak tako igrati, pitam se? Ponosan sam na sve vas ljudi. Hvala – napisao je Tony nakon svega na svom službenom Facebook profilu.

>>Nina Kraljić pobijedila u prvom 'The Voiceu'!

>>Jure Brkljača: Svoj sam i neću biti Oliverov nasljednik

Komentara 38

FA
Fake
12:58 26.04.2015.

Toni, pomiri se sa činjenicom da je pobjedila Nina koja je definitivno bila najbolja a da ju je vodio Houdek kojem si spočitavao da mu je na mislima samo pobjeda.Pa čemu bi onda trebao težiti nego pobjedi sa jednim od svojih kandidata.Niste li vi mentori također svaki željeli da netko pobjedi iz vašeg tima?Sarkastično i licemjerno.

US
Uman SS
13:52 26.04.2015.

tony - dosta više....

OX
oxymoron
16:51 26.04.2015.

Mozda Tony nije shvatio pravila da je on tamo samo mentor pa je mislio da ce on biti The Voice. Cestitkr Jacquesu i Nini sve zasluzeno i cisto!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije