Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dvoboj

The Voice: Žestoke bitke i Indirine suze

Mateo vs. Pjerino
Foto: The Voice
1/12
28.02.2015.
u 22:09

Nije bilo lako odlučiti ni Tonyju Cetinskom čiji su se učenici Božidarka Matija Čerina i Vladimir Matica borili za prolazak

Druga emisija dvoboja u showu "The Voice - Najljepši glas Hrvatske" donijela je žestoke bitke u kojima su opet nijanse odlučivale. Pjerino Ružević borio se s Mateom Pilatom, a izveli su pjesmu "Titanium" Davida Guette i Sije.

– Mateo je jednako dobar pjevač kao ja. Mislim da je Jacquesu bilo jako teško – rekao je slavljenik Pjerino nakon nastupa. Mateo Resman i Samanta Bučaj iz tima Indire Levak pjevali su pjesmu "Još jednom" grupe Silente, a uspješnijim se na kraju pokazao Mateo. Nije bilo lako odlučiti ni Tonyju Cetinskom čiji su se učenici Božidarka Matija Čerina i Vladimir Matica borili za prolazak. Izveli su pjesmu "Cryin" grupe Aerosmith, a Božidarka, koja je na kraju slavila, nije krila tugu što je Vladimira poslala kući.

"Back to black" Amy Winehouse pjevale su Elena Stella i Nicole Vidak, a mentor Ivan Dečak u daljnje natjecanje poslao je Zadranku Elenu. Razloga za slavlje imao je i Slavonac Egon Marić koji je s Anom Cerovac pjevao pjesmu "Give me one reason" Tracy Chapman. Mentor Jacques Houdek pohvalio je njegovo pjevanje kazavši da je to "izvan pameti". U dvoboju Indirinih Tomislava Užarevića i Ivana Županovića slavio je Tomislav koji je bolje otpjevao pjesmu "New York, New York".

>>U showu “The Voice – Najljepši glas Hrvatske” počeli dvoboji

>>Prvi Dečakovi pobjednici dvoboja u "The Voiceu" komentirali pobjedu

Komentara 3

SO
sohnahoakasaa
00:49 01.03.2015.

Toni mi tak ide na živce zadnjih godina da je to strašno. Dokazani vikalist s predivnom publikom ali sve više ljudi shvaća da dar od Boga i predani rad ne uključuje i dobru 'osobu'. Sklon je pametovati i bahatluku a ničega toga nebi trebalo biti jer u privatnom životu - njanjanja (blago rečeno)...

OB
Objektivno...
09:45 01.03.2015.

Lako Indiri zaplakat i nasmijat se

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije