Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
the voice

Jacques opleo za kraj emisije: Teorije zavjere popele su mi se do tud. Ja sam pošten i korektan!

Jacques Houdek
Foto: dario njavro
1/13
28.03.2015.
u 20:00

Preostalih dvanaestero kandidata showa "The Voice - Najljepši glas Hrvatske" bori se u drugoj emisiji uživo

Preostalih dvanaest kandidata showa "The Voice - Najljepši glas Hrvatske" borilo se u drugoj emisiji uživo. Kandidati su večer otvorili singlom Parnog valjka - "Ljubavna". - Toliko sam sretan i počašćen što možemo slušat ovakve talente. Vraćaju kvalitetu na hrvatsku scenu. To je naša mladost - poručio je Jacques odmah na početku emisije.

Tim Ivan

Večer je otvorio Marin Jurić Ćivro iz tima Ivana Dečaka. Marin je otpjevao "Hallelujah" Leonarda Cohena. - Ćivro, svaka čast - došao je Dečak do pozornice i zagrlio svog kandidata. - Sjajno, sjajno, bravo - nastavio je Dečak i pohvalio divno otvaranje talentiranog Marina. Nastavila je s nastupima sjajna Iva Gortan. Sjajna Iva otpjevala je singl "Set Fire to the Rain", koju u originalu izvodi Adele. Nakon izvedbe, Iva se požalila da je gladna, našto se Jacques ustao i odmah joj dao sendvič, preporučivši da ga tostira. - Iva, ovo je bilo predivno. Prezadovoljan sam, vidi se ogroman napredak Ive. Zapalila je cijeli studio, a sada uživaj, Iva, u svom sendviču - rekao je Dečak.

Nastup je posljednji iz Ivanovog tima izveo Dario Došlić, koji je pjevao singl "Questo piccolo grande amore" Claudija Baglionija. Nakon live izvedbi, o prolasku kandidata odlučivali su mentori i publika. Publika je u Dečekovom timu spasila Marina Juvrića Čivru.

- Dalje sa mojim timom ide Iva Gortan - obavijestio je kandidate i publiku Dečak. Ispao je tako simpatični i talentirani Dario. - Divna si osoba i puno sam naučio od tebe. Nemoj mi zamjeriti. Bile su neke male sitnice koje su prevagle u mojoj glavi. Htio bih ti čestitati što si bio dio mog tima - rekao je Dečak svom kandidatu na odlasku. Dario se zahvalio i nije se ljutio ni na koga.

 

Tim Tony

Drugi na redu bio je Tonyjev tim. Prva na redu bila je Iva Ajduković, a izvela je singl "Domino", u originalu duet Jessie J i Katy Perry. - Bila si fenomenalna, oko ove pjesme se svašta događalo, ali drago mi je što smo na kraju uživali u ovoj sjajnoj interpretaciji. Drugi na redu, iz Tonyjevog tima bio je Jure Brkljača.

Pjevao je singl "Bacila je sve niz rijeku" grupe INDEXI. - Izveo si kao naša hrvatska reprezentacija. 5 - 1 Jure, za tebe. Jako sam zadovoljan, samo tako idemo dalje, nadam se - rekao je Tony Juri na kraju nastupa. Posljednja na redu u Tonyjevu timu bila je Božidarka Matija Čerina. 29-godišnja Riječanka izvela je singl "Sweet Dreams" grupe Eurythmics. - Ona je dobra dušica ekipe. Odlično je pjevala, a najbitniji je taj osmijeh koji nosi sa sobom, Uvijek ga treba nositi sa sobom, bez obzira na ishod ičeg ičega - rekao joj je Cetinski.

Jacques je pohvalio i Ivu i Božidarku, no podržao je Juru. Indirin glas je, pak, otišao Ivi, dok se Dečak također odlučio za Juru. Publika je odlučila spasiti Juru Brkljaču pa je automatski otišao dalje u natjecanje. Tony se odlučio spasiti Ivu Ajduković, dok je Božidarku zagrlio i zamolio da se ne ljuti na njega. - Nadam se da ćemo se i dalje družiti unatoč ovome - rekao je Tony svojoj dragoj kandidatkinji.

Tim Indira

Treći tim koji je nastupao bio je Indirin. Prvi na redu bio je Tomislav Užarević. Izveo je singl "Wonderwall" grupe Oasis, u swing verziji. - Jesi dobro Tomo moj, kućo stara? - upitala ga je Indira nakon nastupa. - Iskreno ti čestitam - poručila je Indira svom Tomi.

Drugi je na red došao Mateo Resman. Drugi je na red došao Mateo Resman. Izveo je pjesmu "I Kissed A Girl" pjevačice Katy Perry.  Posljednja u Indirinom timu nastupila je Ana Opačak. Izvela je Gibonnijevu "Temperu" na francuskom jeziku. - Uvijek je emocija u tvom glasu toliko da se ja raspametim. Blago meni što te imam, ovo je zaista bila čarolija - rekla je Indira Ani. 

Publika je rekla svoje pa je iz Indirinog tima spasila Anu Opačak. Indira se, pak, odlučila spasiti Matea Resnika. - Tomo mora znati da nije gubitnik - rekla je Indira Tomislavu koji je napustio show te ga izgrlila.

Tim Jacques

Posljednji je večeras nastupio Jacquesov tim. Prvi na redu za nastup bio je Egon Marić. Izveo je singl "Royals" novozelandske pjevačice Lorde. - Egon je potencijalno svjetska zvijezda. Bije ga glas da je lijep k'o grijeh, no on ima glas - dodao je Jacques.

Drugi na redu bio je Dino Petrić. Izveo je singl Toše Proeskog "Pratim te". Nakon nastupa pozdravio je svoje roditelje. Zahvalio im je na svemu, nakon emotivnog nastupa. - Ako ovo nije opravdavanje mentorovog izbora u dvoboju, onda ne znam što je - kratko mu je rekao Jacques. Posljednji je nastupio Pjerino Ružević. Otpjevao je Rihannin singl "Diamonds". - Ostavio si sve na sceni, hvala ti - rekao je Jacques Pjerinu. Indira je svoj glas dala Dini Petriću, zbog njegovih emocija na sceni. Tony Cetinski rekao je da je Dino najsimpatičniji, dok je Dečak rekao da mu je prenio emociju.

Jacques je rekao da je ovo Sofijin izbor. - Sutra će biti po meni, mentoru, drvljem i kamenjem - rekao je Houdeuk netom prije nego je Ivan Vukušić rekao odluku publike. Publika je spasila Dinu Petrića.  - Teorije zavjere su mi se popele do tud. Ovaj show je korektan i pošten, ja sam pošten i korektan. Da prođe Egon, ispalo bi da je prošao jer je lijep, a da prođe Pjerino ispalo bi da mi je sin kojeg nisam svjestan da imam - rekao je Jacques prije nego se odlučio za Pjerina Ruževića.

>>Jacques u prvoj live emisiji: Dino Dvornik bio bi ponosan na ovo!

>>The Voice – Koji vam je od ovih nastupa fantastične Nine Kraljić najbolji

Komentara 15

SC
Schlosser
23:42 28.03.2015.

Ostalo je 16 a ne 12 izvodjaca,sto ovaj novinar ne zna tablicu mnozenja.

OB
ObrenM
22:37 28.03.2015.

Jos jednom cu ponoviti,da je cudesno,da nasa mala domovina ima toliko kvalitetnih vokala.Mislim,da nam u odnosu na broj pucanstva nitko u svijetu ne moze konkurirati u kvantiteti kvalitete.Nikako nebi zelio biti u kozi mentora,jer obzirom na pravila, imaju izuzetno tesku rolu,koja ce se sigurno odraziti na njihov dusevni mir.Ne mogu zamisliti,da ima pojedinaca,koji i ovo plemenito pretvaraju u neko prepucavanje i kritike.

D1
da...100
20:45 28.03.2015.

Žac uvijek ima nešto za prigrist

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije