Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
the voice

'Obožavam ga i muž će me se odreći! Kad Marin progovori, ja se naježim'

marin jurić čivro
Foto: Screenshot
1/2
29.03.2015.
u 13:35

Marin je izveo singl "Hallelujah" Leonarda Cohena, a izveo ga je sjajno, unatoč zahtjevnosti pjesme

U jučerašnjem izdanju showa "The voice – Najljepši glas Hrvatske" led je probio Marin Jurić Ćivro. Prvo, pa muško – reklo bi se, budući da je Jurićeva izvedba možda i najupečatljivija koju smo vidjeli u sinoćnjem izdanju showa.

Marin je izveo singl "Hallelujah" Leonarda Cohena, a u izvedbi Jeffa Buckleya. Singl je izveo je sjajno, unatoč zahtjevnosti pjesme. Oduševio je svog mentora, ali i gledatelje, koji su ga spasili i poslali direktno u daljnje natjecanje. Očekivano, komentari publike su sjajni. – Marine, nismo ni sumnjale u tvoju izvedbu, ali nadmašio si samog sebe večeras. Jednostavno prekrasno – glasi jedan od komentara.

– Obožavam ga i muž će me se odreći! Kad Marin progovori, ja se naježim. Čupo mali, samo naprijed – kaže jedna od brojnih obožavateljica simpatičnog mladića. Publiku je osvojio od prve izvedbe, kada je na audiciji u početku "falšao", ali se sjajno dočekao i nastavio izvoditi pjesmu "Ain't No Sunshine".

>>Jacques opleo za kraj emisije: Teorije zavjere popele su mi se do tud. Ja sam pošten i korektan!

>>The Voice – Koji vam je od ovih nastupa fantastične Nine Kraljić najbolji

Komentara 30

FA
Fake
16:19 29.03.2015.

Svaka čast majstore,kapa dolje.

Avatar Verona
Verona
15:26 29.03.2015.

Odličan!

Avatar Ironman0105
Ironman0105
14:09 29.03.2015.

"Marin je izveo singl "Hallelujah" Leonarda Cohena, a u izvedbi Jeffa Buckleya, a izveo ga je sjajno, unatoč zahtjevnosti izvedbe", i to vec u naslovu. Dajte stvarno angazirajte lektora, ili bar nadjite novinare koji vladaju Hrvatskim jezikom i gramatikom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije