Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dobar glas i stas

The Voice iznjedrio nove zavodnike: Marin, Jure i Dino novi su miljenici djevojaka

the voice dečki
Foto: Dario Njavro/HTV
1/7
30.03.2015.
u 15:33

Da je tomu zaista tako, svjedoče i Dino Petrić, Jure Brkljača i Marin Jurić Čivro koji su osigurali prolazak zahvaljujući pozivima gledatelja

Uvriježilo se mišljenje, u velikoj mjeri zato što je to praksa i dokazala, da u natjecateljskim emisijama uvijek bolje prolaze zgodni muškarci nego lijepe žene.

Tome u prilog ide teza da ženska populacija više gleda takve emisije. Da je tomu zaista tako, svjedoče i Dino Petrić, Jure Brkljača i Marin Jurić Čivro koji su osigurali prolazak zahvaljujući pozivima gledatelja. Neosporno je da su ova trojica mušketira pravi vokalni megatalenti, ali su i svojim karakterima uspjeli očarati žene.

Pa kad je tako Dino Petrić zapjevao "Pratim te" od Toše Proeskog, društvene mreže su poludjele, jednako kao i na nastup Jure Brkljače koji je pjevao "Bacila je sve niz rijeku", a Ivan Dečak komentirao je da je odmah znao da će Marin osigurati prolaz kod publike.

Nešto više o ljepotanima!

Dino Petrić nalazi se u Jacquesovu timu, a svu sreću pronalazi u glazbi. Ovaj 20-godišnjak dolazi iz Selca na otoku Hvaru, a čak i u najtežim životnim trenucima pomogla mu je ljubav prema glazbi. Ima svoj pop bend Step, a sve što zaradi ulaže u demo snimke svojih autorskih pjesama.

Marin Jurić Čivro našao se u timu Ivana Dečaka. Kao i Dino, i Marin ima 20 godina. U slobodno vrijeme igra videoigrice i bavi se glazbom. Pjeva, svira bubnjeve te pjeva u bendu. Veliki uzor mu je Jeff Buckley, čiju je verziju singla "Hallelujah" otpjevao u subotu u live showu The Voicea.

Jure Brkljača također ima samo 20 godina, a dolazi iz Zadra. Ljubav prema glazbi dobio je u obitelji. Trenira krav magu, a najveći glazbeni uzori su mu Oliver Dragojević i Toše Proeski.

>>'Obožavam ga i muž će me se odreći! Kad Marin progovori, ja se naježim'

>>Jacques opleo za kraj emisije: Teorije zavjere popele su mi se do tud. Ja sam pošten i korektan!

Komentara 2

GA
galaxsor
16:19 30.03.2015.

Mojoj se curi svida ovaj unakazeni i ispirsani, a ja sam tip decka koji nosi kosulje i hlace tako da ja ne znam tko je tu lud...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije