Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 167
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GOTOVO JE!

Nina Kraljić pobijedila u prvom 'The Voiceu'!

nina kraljić
Foto: Borna Filić/PIXSELL
1/24
25.04.2015.
u 20:05

Nina Kraljić pobijedila je u prvom "The Voiceu"

Nina Kraljić je najljepši glas Hrvatske. Odlučili su to gledatelji HTV-a, koji su proteklih mjeseci zdušno bodrili mladu Lipovljanku. Drugo mjesto zauzeo je Mateo Resman iz Indirinog tima, a treći je Marin Jurić Čivro iz tima Ivana Dečaka. Četvrti je finale zaključio Jure Brkljača iz Tonyjevog tima.

Nije klišej, ali nije mi još jasno što se događa, bit će mi jasno tek sljedeće godine. Moram se samo smijati jer imam se zašto smijati i sad idemo samo dalje raditi - rekla nam je Nina nakon pobjede.

Veliko finale otvorili su mentori i njihovi stručni timovi. Odabrali su simboličan singl grupe Abba - "Winner Takes It All".

Finale je krenulo tako što su finalisti otpjevali pjesmu s kojom su prošli 'blind' audicije. Potomsu pjevali singl s mentorom, a zatim je jedan od četiri finalista ispao, u ovom slučaju Jure Brkljača. Preostala trojka otpjevala je i treći singl te je pobjednicom na kraju proglašena Nina Kraljić.

Prvi dio natjecanja

Prvi od kandidata zapjevao je onaj iz tima Tonyja Cetinskog. Jure Brkljača izvrsno je izveo singl "Brod u boci" Olivera Dragojevića.  - Nisam uopće bitan. Osjetio sam da Jure ima potencijala kao i svi koji su u finalu. I ti si mene puno toga naučio, kako braniti boje dobrog ukusa pjevanja, emocija, ljubavi. Ovo si otpjevao grandiozno. Znam da ti je posebna motivacija to što braniš jedini boje Dalmacije - rekao je Tony svom štićeniku, a Jure je zbog toga pozdravio Dalmaciju.

Marin Jurić Čivro drugi je otpjevao svoj singl, onaj s kojim je prošao audiciju - Ain't No Sunshine. - Tremu treba znati pobijediti i treba biti ono što jesi. Ovo nisu uvjeti koje srećeš svaki dan. Jako sam ponosan na sebe i na svog mentora, ali i sve ostale - rekao je Marin nakon nastupa.

- Bitan je Marin sada. Zaslužio si sve ovo. Drago mi je da si dio moj tima. Kroz život stekneš puno poznanika, a ja sam u ovom showu stekao i prijatelja. Siguran sam da će naše prijateljstvo ostati. Drago mi je što je i tvoj tata večeras ovdje. Ovo je divno što ti se dešava - rekao je Dečak svom štićeniku.

Treća se predstavila Nina Kraljić, koja je na audiciji otpjevala singl "Beneath Your Beautiful". Jacques joj je komplimentirao. - Nina, ni na nebu ni na zemlji. Ti si valjda neka izvanzemaljka. Svi znaju da si sjajna pjevačica. Ne znam je li ljepše to što imaš tu boju ili frekvenciju. Mislim da ti najviše u prilog ide ta suluda emocija. Tako diraš u dušu. U današnje vrijeme je velika privilegija baviti glazbom. Bila mi je privilegija i čast biti tvoj mentor. Hvala na svemu što sam naučio od tebe i siguran sam da naša priča ne prestaje.

Posljednji koji se predstavio pjesmom s audicije je Mateo Resman, iz tima Indire Levak. Veselje je izvan vrhunca. Četvrti sam u finalu! - nasmijao se Mateo. Indira je poručila da ga puno voli i da je veliki radnik. - Prekrasan si čovjek i veliki talent. Radili smo na samopouzdanje i sada si ga dobio! - rekla je Indira. Mateo je pozdravio sve svoje kolege iz tima te pozdravio djeda Garu koji slavi rođendan.

Drugi dio emisije - Dueti kandidata i mentora

Drugi dio emisije donio je duete kandidata i mentora. Tony Cetinski i Jure Brkljača prvi su nastupili. Otpjevali su singl "Ti, samo ti". Miro Buljan ocijenio je Jurinu i Tonyjevu izvedbu sjajnom. - Kao da su stari suradnici - rekao je.

Ivan Dečak i Marin Jurić Čivro otpjevali su "Tango" Vatre. - Obožavam kad Marin pleše, drago mi je da se opustio - komentirala je Maja iz Dečakovog tima.

Treći su na red došli Nina Kraljić i Jacques Houdek. Odlučili su nastupiti singlom "Euphoria". - Mi smo svi euforični večeras. Toliko je dobro, toliko su to dobro odradili, Nina naravno. Ona je The Voice, bez lažne skromnosti - rekla je suradnica iz Jacquesovog tima.

Posljednji su nastupili Indira i Mateo. Odlučili su se na pjesmu "The Best". Marija Husar pozdravila je Matea i Indiru. - Od srca im čestitam, ovo je bio svjetski nastup - rekla je Matea Rimac.

Treći dio natjecanja

U trećem dijelu natjecanja show je napustio Jure Brkljača. Preostali kandidati otpjevat će još jednu pjesmu. Mateo, Marin i Nina otpjevat će po još jednu pjesmu. - Nemam još definirane osjećaje. Ponosan sam i zadovoljan svime - rekao je Jure nakon ispadanja.

Veliko finale

"I Don't Want To Be" posljednja je pjesma koju je Marin Jurić Čivro otpjevao u The Voiceu. - Volim vas, volim vas - poručio je Marin nakon izvedbe.

Nina Kraljić za kraj je otpjevala "Zajdi, zajdi". - Uvijek imam tremu i uvijek ću ju imati. Hvala vam puno - poručila je Nina za kraj.

Mateo Resman za kraj je izveo "Zlatne godine".

>>Marin Jurić Čivro: Oženit ću se svakom djevojkom koja glasa za mene, a slomljeno srce zalijepiti selotejpom

>>Izabrani finalisti showa 'The Voice': Marin, Mateo, Jure i Nina bore se za pobjedu u showu

Komentara 44

Avatar lelo3003
lelo3003
22:02 25.04.2015.

neka je , zaslužila je!!!!! bravo

Avatar Ada
Ada
22:06 25.04.2015.

Čestitke Nini, zaista je vrhunska izvođačica sa posebnom bojom glasa. Čestitke i ostalim kandidatima u finalu, svi su bili odlični.

MS
Marinac_SEAL
22:08 25.04.2015.

Čestitke! Posve zasluženo!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije