Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
The Voice

Bivši natjecatelji Ana Cerovac i Dino Purić gostovali na Hrvatskom radiju

Ana Cerovac,The Voice
Foto: The Voice Croatia/YouTube
1/3
27.03.2015.
u 17:17

Zlatko Turkalj Turki razgovarao je s natjecateljima iz tima mentora Ivana Dečaka i ugostio neke bivše natjecatelje

Tijekom radijskog prijenosa showa 'The Voice – Najljepši glas Hrvatske', Zlatko Turkalj Turki razgovarao je s natjecateljima koji su prošle subote nastupili u prvoj emisiji uživo. U današnjoj emisiji slušatelje je podsjetio na dijelove tih razgovora s natjecateljima iz tima mentora Ivana Dečaka, Elenu Stellu, Mahira Kapetanovića i Daniela Juriševića.

Turki je ugostio i neke bivše natjecatelje, Dinu Purića i Anu Cerovac. Ana je došla podržati svog zaručnika Daniela Juriševića za kojeg je, nažalost, prošle subote natjecanje završilo. Razloga za slavlje imao je Dino Purić koji je posebnu podršku došao pružiti svom novom prijatelju Mahiru Kapetanoviću koji je prošao ovaj krug natjecanja zahvaljujući odluci mentora Ivana Dečaka.

Emisiju možete poslušati ovdje.

Sutra se u drugoj emisiji uživo natječe 12 pjevača, po troje iz svakog mentorskog tima. Emisiju možete, osim na HTV1, u izravnom prijenosu od 20:00 sati pratiti na Drugom programu Hrvatskoga radija.

>> The Voice – Koji vam je od ovih nastupa fantastične Nine Kraljić najbolji

Komentara 1

Avatar Coldmachine
Coldmachine
00:05 29.03.2015.

"Ono" HR scena je osiromašena ne prolaskom ovakvih svjetskih talenata...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije