Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
The Voice

Svi mentori okrenuli se džezerici Eleni, zaručnici iz Rijeke postali suparnici

voice
Foto: Dario Njavro/HRT
1/19
07.02.2015.
u 22:00

U četvrtoj emisiji 'The Voice - Najljepši glas Hrvatske' devet je kandidata otišlo dalje

Pjevački show “The Voice - Najljepši glas Hrvatske” kipi od napetosti, u subotu navečer smo na HTV-u gledali pretposljednju emisiju audicija. Još samo iduće subote mentori će birati kandidate, a nakon toga slijede dvoboji u kojima će se kandidati duetima boriti za ostanak u natjecanju.

Kako smo se uvjerili večeras, mentorima je sve teže odabrati kandidate u svoje timove, no u četvrtoj emisiji ipak je izabrano njih devetero. Među njima su i zaručnici iz Rijeke, Ana Cerovac (30) i Daniel Jurišević (26).

Danielu se okrenulo dvoje mentora, a on je odlučio biti dio tima Ivana Dečaka. Anu je u svoj tim odabrao Jacques. Daniel pjeva od treće godine, a pjevački uzori su mu James LaBrie iz Dream Theatera i Nils K. Rue iz benda Pagan’s Mind. Sa zaručnicom dijeli glazbeni ukus pa oboje vole žešći metal i rock. Anin pjevački uzor je Alanis Morissette. Svi mentori okrenuli su se Eleni Stelli (30) iz Zadra. Njezin je moto “bez pjevanja ja nisam ja” pa se najviše ostvaruje pjevajući u svom bendu Dirty Harry.

Foto: Promo

– Izvodimo obrade stranih jazz i blues pjesama i pjesme sličnih žanrova, no imamo i nekoliko autorskih. Uzori su mi Amy Winehouse, Ella Fitzgerald, Dinah Washington, Imelda May i Sarah Vaughan – kaže Elena. Troje mentora u svoje je timove htjelo Vladimira Maticu i Romanu Lalić Pejković. Vladimir je bio pjevač prve heavy-metal skupine na ovim prostorima, a u “The Voice” se prijavio kako bi provjerio ima li još pjevačku “žicu”, ali i da pokuša doći do suradnika s kojima bi radio na autorskim pjesmama.

Romana se pak prijavila na nagovor prijatelja i obitelji.

– Od domaćih izvođača volim Vannu, Ninu Badrić, Tonyja, Jacquesa i Olivera, a od stranih Beyoncé i Whitney Houston – otkriva Romana.

Između dva mentora mogao je birati Marin Jurić Čivro, a odlučio se za Dečaka. Audiciju su također prošli Antonela Đinđić, Sven Pfeifer i Samanta Bučaj. Nakon ove audicije u timovima mentora ostalo je mjesta za još samo deset natjecatelja koji će biti izabrani iduću subotu.

Do tada “The Voice - Najljepši glas Hrvatske” pratite na službenim stranicama na Facebooku, Twitteru, Instagramu i YouTubeu te na našem portalu Vecernji.hr.

>> Jacques kandidatima pjeva, Indira im obećava pobjedu ako je izaberu, a Ivan im pleše

>> Upoznajte nove Indirine i Tonyjeve natjecatelje u showu 'The Voice'!

>> Valentina i Pjerino upoznali se na snimanju The Voicea i zaljubili

Komentara 1

Avatar JustinCase69
JustinCase69
09:43 08.02.2015.

veli Dečak:" mi rokeri".. hahahah..pa ti si svjetlosnih godina daleko od rocka ili ti kao malome nisu objasnili koja je to vrsta glazbe..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije