Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
the voice

Nina Kraljić nakon pobjede: Moram se samo smijati jer se imam zašto smijati!

nina kraljić
Foto: Borna Filić/PIXSELL
1/15
25.04.2015.
u 22:56

U euforiji nam je otkrila da još nije svjesna što se dogodilo. - Nije klišej, ali nije mi još jasno što se događa, bit će mi jasno tek sljedeće godine

Nakon što je proglašena pobjednicom, Nina Kraljić odmah je potpisala ugovor sa Universal Musicom te razrezala slavljeničku tortu.

U euforiji nam je otkrila da još nije svjesna što se dogodilo. - Nije klišej, ali nije mi još jasno što se događa, bit će mi jasno tek sljedeće godine. Moram se samo smijati jer imam se zašto smijati i sad idemo samo dalje raditi - rekla nam je Nina. U pobjedu je otpočetka bio uvjeren njezin mentor Jacques Houdek.

- Od početka to govorim, nisam htio biti preglasan, ali sam htio biti jasan: Ona je najljepši glas Hrvatske po svim gabaritima.

>>Nina Kraljić pobijedila u prvom 'The Voiceu'!

>>Nina Kraljić: Pjevam da stišam bol i da moj Marko bude ponosan na mene

Komentara 4

DP
djuro.poliklinika
07:15 27.04.2015.

prekrasno.

HR
Hrvatska3014
01:17 26.04.2015.

Hvala Nini i Žaku što su poslali poruku da Hrvatska treba biti na Euroviziji. A nije zbog političke odluke SDP-a.

Avatar krumpirsky
krumpirsky
10:30 26.04.2015.

ta eurovizija je postala običan gaypride,uostalom zašto bacat novce , ak žak hoće ić nek ide ai taj voice je primitivna zabava

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije