Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Skandal na društvenim mrežama

Navijači ljutiti nakon Dinina ispadanja, on im poručio: 'Moja pobjeda ste vi!'

the voice
Foto: Dario Njavro za HRT
1/12
19.04.2015.
u 16:06

Drastična prednost Nine Kraljić pretvorila se u pravi skandal na društvenim mrežama. Dinini navijači svom favoritu jučer nisu mogli dati glas pa su zaključili da je cijelo natjecanje namješteno.

Iako je sudeći prema podršci publike Dino Petrić uvjerljivo bio jedan od najvećih favorita showa, to se jučer naglo promijenilo nakon što ga je u polufinalnoj emisiji glasovima publike pretekla Nina Kraljić.  Drastična prednost Nine Kraljić pretvorila se u pravi skandal na društvenim mrežama.

Razočarani nakon ispadanja njihova favorita, Dinini obožavatelji požalili su se da unatoč svim naporima svom kandidatu glas nisu mogli dati. Iako su zvali, pozivi su im jednostavno bili odbijani, a zbog cijele situacije zaključili su kako je cijelo natjecanje namješteno. 

No tu informaciju demantirao je Aleksandar Kostadinov, glasnogovornik projekta ''The Voice-Najljepši glas Hrvatske''.

– S osobitim veseljem objavljujemo da su slušatelji i gledatelji HRT-a za svoje favorite noćas glasovali sa 250.000 zabilježenih glasova.Tvrtka fun-Agent d.o.o., koja obavlja poslove providera za glasovanje na mrežama domaćih operatera te za HRT tehnički realizira glasovanje u showu 'The Voice – Najljepši glas Hrvatske', u izvještaju o sinoćnjem glasovanju navodi: "...vezano uz upite oko poteškoća do kojih je temeljem informacija korisnika dolazilo za vrijeme emisije The Voice, obavještavamo Vas, nakon uvida, da je s tehničke strane i glede našeg dijela posla i odgovornosti sve bilo u potpunosti ispravno", stoji u priopćenju Kostadinova.

Dan nakon ispadanja na svom Facebook-profilu oglasio se i sam Dino Petrić. U objavi kojom se zahvaljuje svojim navijačima navodi kako nije razočaran jer ga je publika zavoljela zbog svega što on uistinu jest, a to smatra svojom najvećom pobjedom. 

Dininu objavu prenosimo u cijelosti . 

– U svemu sad mogu naći nešto lipo. I reci živote dobar ti dan. Dobar dan i svima vama koji ovo čitate i zahvaljujem vam se evo od sveg srca i uvijek ću bit zahvalan što ste od početka do samog kraja bili uz mene!! Prilika koju smo nas 48 dobili je bila stvarno velika! Ja sam u konačnici sretan zbog svega sto sam prošao i uz vašu pomoć! Rekao sam sto puta i ponovit ću ... moja pobjeda ste vi! Vi koji ste slušali, bodrili i iščekivali svaki novi put. Kad te netko zavoli zbog svega onoga sto ti jesi... to je najvrjednija pobjeda! Molim vas dajte podršku Nini i svom favoritu u finalnoj večeri jer vas trebaju! Što bi mi bili bez vas? Samo ljudi koji ne bi imali s kime podijeliti osjećaje .Dajte im podršku i budite uz njih. Hvala vam na svemu! Ponosan sam što vas imam! – poručio je simpatičan Hvaranin.

 

U svemu sad mogu naci nesto lipo. I reci zivote dobar tidan. Dobar dan i svima vama koji ovo citate i zahvaljujem vam...

Posted by Dino Petrić - The Voice - Official on 19. travanj 2015

>>Izabrani finalisti showa 'The Voice': Marin, Mateo, Jure i Nina bore se za pobjedu u showu

>>Oni su apsolutni favoriti: Pogledajte nastupe Marina Jurića Čivre i Nine Kraljić

Je li Dino Petrić trebao proći u finale showa 'The Voice' umjesto Nine Kraljić?

Komentara 90

Avatar MENSA
MENSA
19:12 19.04.2015.

U polufinalu nije bilo loših pjevača....svi su zaista vrlo kvalitetni i predstavljaju i "svježi vjetar" na našoj estradi. No, Nina je u tom isvrsnom društvu ipak najbolja. Ima najbolji "timbar", odličnu kontrolu glasa i što je najvažnije.....naglašenu osobnost. Kada bibi Nina imala odgovarajuću "zaleđinu" mogla bi sasvim sigurno izgraditi i uspješnu međunarodnu karijeru! Dini svaka čast ali sinoć nije bio "dorastao" Nini!

BF
brkonja fra brkati
18:32 19.04.2015.

Dino je dobar,ali je Nina posve zasjenila taj šou,unatoč tome što je dobivala pjesme u čudnim aranžmanima,U prvoj blind audiciji je bila fenomenalna i to je normalna pjesma za nju.Ne kužim baš te mentore I mislim da su joj bili teret sa svojim izborom.

KO
kompjuter
18:07 19.04.2015.

e moj tigar,pa daje joj pjesme koje njoj pašu a ne zavija ona već je tak pjesma u origuinalu,neznaš ti ništa i bolje šuti,nina je apsolutno najbolja,svaka čast ostalima izvanredni su ali nina odskače,svi su budući veliki pjevači ako se nastave baviti glazbom

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije